2.el bilgisayar alınır mı?

Sonradan fark edip cevap yazdım dostum.

Şimdi gördüm kusuruma bakma.

Testleri nasıl yapabilirim?

Ekran kartı SSD kısacası bütün bileşenler için test programları var bunları isterseniz ve güvenilir olduğunu düşündüğünüz bir satıcıdan alırsanız bir sorun olmaz.

Test programlarını bir bilgisayarcıda yaptırsam olur mu? Veya basitse kendim yapabilir miyim?

Şimdi gördüm kusuruma bakma.

Testleri nasıl yapabilirim?
GPU için FurMark testine bakabilirsin. FPS normal mi, sıcaklıkları bir anda mı yükseliyor yoksa yavaş yavaş mı yükseliyor diye bakabilirsin.

MemTest86 için cihazda testi açmak lazım uzun sürebiliyor bellek miktarına göre.

OCCT için de yine cihaz lazım ama laptopta çok gerekli olmayabilir.

Genel olarak sıcaklıklar normalse ve testler sorun çıkarmadıysa alınabilir. Bir de fiyat önemli tabii.

Teşekkür ederim bilgi için. Önerebileceginiz bir modelde var mı?

Gereken testlerin hepsini karşılar mı?

Gereken testlerin hepsini karşılar mı?

Önerebileceğiniz bir marka var mı? O konuda kararsızımda.

Önerebileceğim marka Asus, Acer ve Lenovo. Ama esas olarak seriler önemli. HP önermem mesela ama Probook ve Elitebook serileri iyidir.
Senin çok yeni olmayan bir bilgisayar bakacağını öngörerek Asus, Acer ve Lenovo diyebilirim.
+
Dostum bir de şu var: sen çok büyük ihtimalle o bilgisayarı ilk fırsatta satacaksın. O yüzden esas bakışın şöyle olmalı: "Satabileceğim fiyata alayım." Satarken zarar etmeyecek fiyata alırsan, al gitsin. En kötüsü satarsın

Şu an için zaten elimi ayağımı kessin yeter. Daha sonra satıp sıfır Gaming laptop almayı düşünüyorum.

Aklında olan bir marka var mı senin? ASUS, MSI, HP(F/P olarak), Lenovo gibi markalar hoştur. Her seride eksik olabilir fakat F/P olarak iyi modelleri de var bu markaların. MSI'a bir sey diyemem gerçi

Aklında olan bir marka var mı senin? ASUS, MSI, HP(F/P olarak), Lenovo gibi markalar hoştur. Her seride eksik olabilir fakat F/P olarak iyi modelleri de var bu markaların. MSI'a bir şey diyemem gerçi

Eskiden Casper kullanıyordum ama çok sık bozuluyordu en son anakartı yandı (LoL oynarken biraz sinirle vurdum diyeyim) zaten yanmadan önce de sıksık arızalar verirdi bu sefer Casper almayacağım ASUS veya Lenovo bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…