Kaandra Hectopat Katılım 4 Eylül 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2020 #1 Sahibinden 2.el kasa buldum, fiyatı sisteme göre oldukça uygun. Sizce sıkıntısı olabilir mi? Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bazı testler yaptırdım aid64, FurMark gibi ama sonuçlardan pek bir sey anlamadım. Sizce sıkıntısı var mıdır, alınır mı?
Sahibinden 2.el kasa buldum, fiyatı sisteme göre oldukça uygun. Sizce sıkıntısı olabilir mi? Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bazı testler yaptırdım aid64, FurMark gibi ama sonuçlardan pek bir sey anlamadım. Sizce sıkıntısı var mıdır, alınır mı?
manhat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.225 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2020 #2 Ekran kartı hariç almaya çalışın. Fiyatı da çok uygun değil.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 18 Ocak 2020 #3 Ekran kartsız 1200 veya tamamını 1400 TL'ye alabilirseniz iyi olur, üstüne ekran kartı da alırsanız elinizde orta seviye bir oyun odaklı sistem olmuş olur.
Ekran kartsız 1200 veya tamamını 1400 TL'ye alabilirseniz iyi olur, üstüne ekran kartı da alırsanız elinizde orta seviye bir oyun odaklı sistem olmuş olur.
K Kaandragx Hectopat Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2020 #4 Bu fiyata bu ekran kartı bulmak zor degilmi bence uygun