2.el bilgisayar alınmadan önce neler yapılmalı?

Daha fazla  
Sahibinden'de bir PC ilanı gördüm ve beğendim. Yaşadığım şehirde olduğu için gidip görme ve test etme imkanım da var. Ama ben 2.el bilgisayar alınmadan önce hangi testler yapılmalı hiç bilmiyorum, yani aldıktan bir süre sonra bana sıkıntı çıkaracak sorunu var mı yok mu bilemiyorum. Sizin bu konuda fikriniz nedir, ne yapılması gerekiyor?

Stres testlerini yapın hocam. Kısaca işlemci ve ekran kartını Full yükte çalıştırıp ne kadar stabil çalıştığına bakıyorsun bu sırada.

İlk once garantisi var mi yokmu bakilir. Daha sonrasinda performans testleri yapilir hersey normal ilerliyor ise sicakliklar kontrol edilir. Sikinti cikmaz ise pazarlik konusulup alinir.

İstersen alacagin sistemin linkini ve ya ozelliklerini yaz belki daha f/p sistem bulabiliriz.

Sahibinden'de bir PC ilanı gördüm ve beğendim. Yaşadığım şehirde olduğu için gidip görme ve test etme imkanım da var. Ama ben 2.el bilgisayar alınmadan önce hangi testler yapılmalı hiç bilmiyorum, yani aldıktan bir süre sonra bana sıkıntı çıkaracak sorunu var mı yok mu bilemiyorum. Sizin bu konuda fikriniz nedir, ne yapılması gerekiyor?

Hocam gerekli testleri yaptır disk testleri benchmark testleri vesaire falan bir de garantisi var mı yok mu ona bak son olarak PC'nin temizliğine bak zaten oradan anlarsın nasıl kullanıldığını.

hocam notebook mu masaüstü mü bilgisi yok ama iç değişen ve parçalara bakmanı tavsiye ederim denilen parçaların ya da ekipmanların markası bazen denildiği gibi çıkmıyor marka kontrol denebilir açıkcası kendi bilgisayar tamircin varsa tanıdığın yakın ve güvenebildiğin ona götürebilirsin kontrol amaçlı ister istemez satıcıyada bir korku verir demediği bir şey varsa dökülür. şimdiden hayırlı olsun diğer olayları zaten arkadaşlar söylemiş

İlk once garantisi var mi yokmu bakilir. Daha sonrasinda performans testleri yapilir hersey normal ilerliyor ise sicakliklar kontrol edilir. Sikinti cikmaz ise pazarlik konusulup alinir.

İstersen alacagin sistemin linkini ve ya ozelliklerini yaz belki daha f/p sistem bulabiliriz.
Hocam bütçeinizi söyler misiniz piyasa şu an çok saçma belki 0 halini neredeyse aynı fiyata alabilecek durumda olabilirsiniz.

Hocam açıkçası bütçem çok az. Yani şöyle, ps4'ü oyunlarıyla falan beraber satıp üstüne ekleyince maksimum 12k falan oluyor. Satan kişi de fiyatı 11.500'e kadar düşürdü.

pc linki

Hocam açıkçası bütçem çok az. Yani şöyle, ps4'ü oyunlarıyla falan beraber satıp üstüne ekleyince maksimum 12k falan oluyor. Satan kişi de fiyatı 11.500'e kadar düşürdü.

pc linki
https://shbd.io/s/jAuAt0RX pazarlik ile dusunulebilir. Senin alacağın sistem de fiyatina gore cok iyi. İki ilana da yaz hangisi daha düşük derse onu al.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı