Youne
Hectopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar, kendi yakın arkadaşıma kendi bilgisayarımı sattım sistemimi temiz kullanmıştım ben de iken sistem bir sorun yoktu hatta FPS testi yapıp ona video bile attım FPS değerleri hakkında sistemin içindekileride saydım anlattım kendisine 2. el olarak arkadaşım benden bilgisayarı satın aldı ve aldıktan 6 gün sonra bana sen beni dolandırdın bilgisayar oyunlarda kasıyor diyerek iadesini istiyor ve ondan aldığım paranın üzerine ek yaparak çoktan kendime sistem aldım. Şimdi ise arkadaş testini yapıp ona video attığım oyunda bile bilgisayarın kastığını ve oynatmadığını söylüyor oyun Valorant ben bu oyunu o bilgisayarda 1 yıla yakın oynamışımdır sorunsuz şekilde hatta oynarken bir yandan video klipleri çekiyordum arkadaşım bana “ya bana 5K (paramın yarısını) ver ekstradan sistem bende dursun ya da paramın hepsini ver sistemi de al” diyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?2. el ürünlerde iade olabiliyor mu olsa bile alıp ne yapacağım ben test ettim ona da test etmesini söyledim kendisi gerek yok dedi. Gene de test edip video attım sistemi. Ben aydınlatır mısınız rica etsem? Aşırı stres altındayım.
Son düzenleyen: Moderatör: