2. el bilgisayar parçası alınır mı?

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
RAM, SSD ve işlemci. Bunlar alınır mı ve ne alınmaz 2. el PC parçası? Anlatır mısınız? Teşekkürler.

RAM, SSD ve işlemci. Bunlar alınır mı ve ne alınmaz 2. el PC parçası? Anlatır mısınız? Teşekkürler.
20binlik kartı 5bine almayı düşünmedikten sonra alınabilir garantisi veya çalıştığının garantisi olursa.

20binlik kartı 5bine almayı düşünmedikten sonra alınabilir garantisi veya çalıştığının garantisi olursa.

SSD ve RAM'in çalıştığını iyi veya kötü çalıştığını nasıl anlarım ki ekran kartını 0 alacağım RAM SSD flan soruyorum işlemci veya.

SSD sıfır alınmalı aynı keza PSU da.

SSD ve RAM'in çalıştığını iyi veya kötü çalıştığını nasıl anlarım ki ekran kartını 0 alacağım RAM SSD flan soruyorum işlemci veya.
Genellikle değerlere bakılıyordu ama sıfır olsa daha güvenli olur.

Kaliteli PSU tercih edin.

Birisi çöp patlayınca gelmeyen pişmanlık flan demişlerdi kafam karşımışdı şu an bende varda yükseltince sorun çıkarır mı diye düşündüm teşekkürler bu arada 32 RAM gerekli mi sizce sadece oyun oynuyorum.

İleriye dönük iyi olabilir ama şuanda hayır.

İleriye dönük için alabilirsiniz para varsa , yoksa gerek yok 16 yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…