M mlH81 Zeptopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:05 #1 İkinci el bir Carraro Force 770 buldum ancak ailem ve etrafımdakiler 2.el ürün alınmaz, garantisi yok vb diyorlar. Sizce ne yapayım?
İkinci el bir Carraro Force 770 buldum ancak ailem ve etrafımdakiler 2.el ürün alınmaz, garantisi yok vb diyorlar. Sizce ne yapayım?
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 1 Çözümler 8 Salı 21:09 #2 mlH81 dedi: İkinci el bir Carraro Force 770 buldum ancak ailem ve etrafımdakiler 2.el ürün alınmaz, garantisi yok vb diyorlar. Sizce ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Bisiklet bu teknolojik bir alet değil ki. Kondisyonuna bakarsınız ve size uyarsa satın alırsınız. Makul bir fiyata satılıyorsa alınır.
mlH81 dedi: İkinci el bir Carraro Force 770 buldum ancak ailem ve etrafımdakiler 2.el ürün alınmaz, garantisi yok vb diyorlar. Sizce ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Bisiklet bu teknolojik bir alet değil ki. Kondisyonuna bakarsınız ve size uyarsa satın alırsınız. Makul bir fiyata satılıyorsa alınır.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.901 Çözümler 12 Salı 21:09 #3 Bakarak alacaksanız bir bisikletciye kontrol ettirin ruble aynakol zinciri aşırı aşınma varsa onlar masraf çıkarabilir.
Bakarak alacaksanız bir bisikletciye kontrol ettirin ruble aynakol zinciri aşırı aşınma varsa onlar masraf çıkarabilir.