İskelet Adam Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #11 Regnar dedi: Marka Mosso ve ucuz görünce şaşırdım biraz. Muhtemelen onu alırım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Biz onun sıfır halini almıştık 2 k ya bayağı güzel bir bisiklet bence de onu al. Nasılmı 2 k dolar o kadar yüksek değilken bir de indirimdeyken almıştık
Regnar dedi: Marka Mosso ve ucuz görünce şaşırdım biraz. Muhtemelen onu alırım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Biz onun sıfır halini almıştık 2 k ya bayağı güzel bir bisiklet bence de onu al. Nasılmı 2 k dolar o kadar yüksek değilken bir de indirimdeyken almıştık
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.981 Çözümler 7 1 Temmuz 2021 #12 Regnar dedi: Şehir içinde kullanacağım onu da belirteyim. Disk fren ve v fren arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... V fren bildiğimiz pabuçlu, disk frende arabalardaki frene benzetebilirsin o daha iyi
Regnar dedi: Şehir içinde kullanacağım onu da belirteyim. Disk fren ve v fren arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... V fren bildiğimiz pabuçlu, disk frende arabalardaki frene benzetebilirsin o daha iyi
F Ferit Tuna Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #13 Regnar dedi: Şehir içinde kullanacağım onu da belirteyim. Disk fren ve v fren arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... disk fren eğer hidrolik disk ise anında durur ve fren pedallarına güç uygulamaınz gerekmez
Regnar dedi: Şehir içinde kullanacağım onu da belirteyim. Disk fren ve v fren arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... disk fren eğer hidrolik disk ise anında durur ve fren pedallarına güç uygulamaınz gerekmez
Regnar Picopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #14 Arkadaşlar Facebook'da şu ikisini buldum fiyatları uygun gözüküyor sizce nasıl? Log in to Facebook Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know. www.facebook.com Log in to Facebook Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know. www.facebook.com
Arkadaşlar Facebook'da şu ikisini buldum fiyatları uygun gözüküyor sizce nasıl? Log in to Facebook Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know. www.facebook.com Log in to Facebook Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know. www.facebook.com