Evde deneyip sıkıntısı varsa geri alma sözlü beyanı ekran görüntüsü olarak da duruyor bu bile bir şey değil midir?

Çalışmama ayrı bir durum bunu kendisi istediği gibi çevirebilir ifade verirken. Atıyorum ben o satıcıyım derim ki "ben sağlam gönderdim sıkıntıdan kastım ısınma gibi durumlardı, kendisi sağlam kartı düşürmüş veya bozmuş bu durumda ne yapabilirim?"

Karşıdaki kişi bunların hepsini planlayarak yapıyor piyasada hepsi böyle.

Polise gitsen dahi senin bozmadığının kanıtı yok. Denemeden almak tamamen senin hatan. Türkiye'de sadece babamın sözüne güvenirim.

Evet onu ben de biliyorum fakat kişinin kendi hesabıyla söylediği geri alırım sözünden yola çıkamaz mıyım?

Güçlü bir termal macun, blok temizliği ve gerekirse termal ped değişimi ile epey düzelir.
Donanımsal bir sorunu yoktur umarım.

Forumda da baktım böyle sorunu olanlara pek çözüm üretilmemiş veya konunun sonu gelmemiş konu sahipleri son durum bildirimi yapmamış.

Belki. EFT yaparken açıklamaya "ekran kartı ücreti" gibi bir açıklama yazdıysanız şansınızı deneyin.

Açıklamasız bir EFT işlemi yaptım fakat yine de şansımı deneyeceğim yarın.

Hocam bir sök soğutucuyu o soğutucunun altında termal macun vb olduğunu sanmıyorum macunu silip kapatmıştır büyük ihtimalle.

Bakım işe yarar.
Eski bir kart. Macun hiç değismediyse veya kötü bir macun kullanıldıysa ısınır tabi ki.
Söküp bakmadan ne desek havada kalıyor şu an. Güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürüp kontrol ettirin. O da size neler yapabileceğini söyler zaten.

Bir bilgisayarcıya götürdüm çip ayakları çatlamıştır gibisinden söylemlerde bulundu başkasına itele gibi şeyler söyledi ama başıma geleni başkasına yapamam. Bu yüzden hukuki bir yöntemi varsa onu deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…