2.el bu MacBook alınır mı?

Fourveyn

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Yaşadığım şehirde bir satıcı buldum MacBook Air M1 2020 256 GB versiyonu.
Cihaz neredeyse hiç kullanılmamış; pil devri 6, öyle diyeyim. Kozmetik olarak da hiçbir problemi sıkıntısı yok; kutusu faturası tam, adam işinden dolayı Windows kullanması gerektiği için kullanmamış. Bir köşede durmuş. Fiyatı 16bin TL bu fiyata kaçırmamam gerek gibi ama piyasası bilmiyorum. Sizce alınır mı? Ders çalışıp film izleme amacıyla kullanacağım. Oynayacağım Max oyun Minecraft falan olur.

Cihaz neredeyse hiç kullanılmamış; pil devri 6, öyle diyeyim. Kozmetik olarak da hiçbir problemi sıkıntısı yok; kutusu faturası tam, adam işinden dolayı Windows kullanması gerektiği için kullanmamış. Bir köşede durmuş. Fiyatı 16bin TL bu fiyata kaçırmamam gerek gibi ama piyasası bilmiyorum. Sizce alınır mı? Ders çalışıp film izleme amacıyla kullanacağım. Oynayacağım Max oyun Minecraft falan olur.
En ucuz sıfır iPad'ler bu fiyattan başlıyor. Bir sıkıntısı yoksa almanızı öneririm fiyat olarak gayet iyi hem biraz pazarlıkla 14 bandına çekebilirsiniz.

Dediğiniz gibi pil devri 6'ysa gerçekten az kullanılmışsa alınabilir bence. Ben olsam alırdım. İş yüzünden MacBook'u bırakma durumları çok oluyor fazla kullanılmayabilir, aynısını ben de yaşadım mesela haftada 1 kere falan açıyorum MacBook'u.

16 bin lira kullanılmamış bir cihaz için fazlasıyla uygun alabilirsiniz.

@ERCYS birkaç kişi yok MacBook alınamaz falan kullanmamış olsa bile durduğu yerde zamanla ölüyor dedi bir ondan endişe ettim onun dışında cihaz 10'da 10.

Durduğu yerde niye ölsün cihaz daha saçma bir karalama argümanı bulamamışlar mı :D. Mac'ler gayet uzun ömürlü cihazlar herhangi bir sorun yaşamazsın cihaz dediğin gibiyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı