2. el Casper G770 alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
İnternet olmayan köy evine koyup arada bir oyun ve film için ikinci el olarak almak mantıklı olur mu? Azami kaç ₺ verilmeli eğer alınacak modelse?

İnternet olmayan köy evine koyup arada bir oyun ve film için ikinci el olarak almak mantıklı olur mu? Azami kaç ₺ verilmeli eğer alınacak modelse?

Hocam Casper alınmaz nedenini de söyleyeyim çünkü 1. olarak kasa kalitesiz 2. olarak parçalar darboğaz yapıyor ve o paralara çok daha iyi laptoplar var.

Bilmiyorum bakayım 1sn. GTX 1650 olan model.

Hocam 2 yıl sonra GTX 1650 mi kalacak gözünüzü seviyim o fiyata çok daha iyi laptoplar var ya yapmayın etmeyin paranızı çöpe atarsınız hadi kağıt üzerinde iyi gözükse diyeceğim de yine kötü istiyorsanız bir F/P laptop önerebilirim.

Fiyat önemli değil ama fazla vermek istemediğim için böyle düşündüm, 11 ay atıl vaziyette kalacak zaten. İnternet olsaydı eğer iyi bir işlemcili ekran kartsız sıfır bir model alıp koyardım da internet yok işte.
Ama almayacam sanırım ya Casper yada başka bir model vazgeçmek üzereyim.

Hocam telefonunuzdan interneti açarsınız ekran kartsız dediğiniz işlemci ekran kartlı işlemcimi (adını bilmiyorum) ama önereceğim laptop Acer Nitro V15 isterseniz bakın 4050 modeline 24K sizin için uygunsa ama zaten çok oyun oynamıyosanız Lenovo IdeaPad 3 de işinizi görecektir IdeaPad 3 LED'e oyun oynayabilirsiniz 12 k bandında size kalmış hocam.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…