2. El Cooler Master 650W 806 Gold alınır mı?

bahkat

Decapat
Daha fazla  

Arkadaşlar ürün bu şekilde, çok güzel fiyatı da var. Sizce alınmalı mıdır?
Ayrıca belirtmek gerekirse sistem Ryzen 5 5600 Gigabyte B550M RX6600, internette 550W yeterli deniyor ama 1000 TL'ye kadar 550W uygun göremedim. Çıkan tüm markalar forumda tabiri caizse bahsedilen C4 markalardır. Önerileriniz bekliyorum.

@SEMIKAANCAKIR @599108 @the Prodigy @Andar Han @Sir Benjamin @x_Mello_x

Eğer ürün önerilecekse sizden ricam 80+ sertifikalı PSU olmasıdır. Bütçe kısıtlıdır. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel model, sıfır diyor (şu anda başka satıcılarda fiyatı 1400 TL) ama SFX modeli olduğunu dikkate almanız gerekir. Kasanız büyükse özellikle, anakart kablosu (30 cm) ve CPU kablosu (45 cm) kısa gelebilir.

Kablo boyu ile ilgili sorun olursa şuna da bakabilirsiniz;

Güzel model, sıfır diyor (şu anda başka satıcılarda fiyatı 1400 TL) ama SFX modeli olduğunu dikkate almanız gerekir. Kasanız büyükse özellikle, anakart kablosu (30 cm) ve CPU kablosu (45 cm) kısa gelebilir.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Kasam Gameforce Cold 6 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) şeklindedir. Daha almadım ama almak istediğim kasa bu şekilde.. Tam anlamıyorum sığar mı psu sığmaz mı dönüştürücü gerekir mi?

Tam anlamıyorum sığar mı psu sığmaz mı dönüştürücü gerekir mi?

Sığma ile alakalı bir sorun olmaz. Zaten attığınız model, normal güç kaynaklarına göre boyut olarak küçük ve paket içinden çıkan montaj braketi ile o kasada kullanabilirsiniz. Mühim olan, PSU alt tarafta konumluyken kablosu yetecek mi?

Attığınız kasanın yüksekliği 45 cm ki 8 pin EPS kablosu ile ayni boyda, bu durumda o kabloyu kasa arkasından almak istediğinizde, sokete yetişmeme gibi bir sorun olabilir.

Gerçekten aydınlandım teşekkür ederim. Yetişmeme durumunda nasıl bir önlem almak gerekir?
Zamanınız varsa belirttiğim sisteme uygun 1000 tl kadar 80+ sertifikalı psu önerebilir misiniz?

Yetişmeme durumunda nasıl bir önlem almak gerekir?

Uzatma kablosu alabilirsiniz ki nispeten uygun olur ama her ne kadar CPU'nuz çok güç tüketmese de ek yerinin tam oturması iyi olur. Ya da tek parça PSU'ya uygun kablo alabilirsiniz ama bu biraz daha pahalı bir çözüm olur.

1000 TL civarı, 550W olarak;

Uzatma kablosu alabilirsiniz ki nispeten uygun olur ama her ne kadar CPU'nuz çok güç tüketmese de ek yerinin tam oturması iyi olur. Ya da tek parça PSU'ya uygun kablo alabilirsiniz ama bu biraz daha pahalı bir çözüm olur.

1000 TL civarı, 550W olarak;

çok teşekkür ederim sağolun. Peki söylediğim sisteme göre 550w iyi midir ? 600w alsam daha mı rahat olur ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı