egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #1 Merhaba, Ben klavye almayı düşünüyorum. Baktığımda kaliteli mekanik klavyelerin fiyatlarının bütçemi aştığını görünce ben de 2. el bakayım dedim. Sizce bu klavye alınır mı? Fiyatı: 350₺ Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2020
Merhaba, Ben klavye almayı düşünüyorum. Baktığımda kaliteli mekanik klavyelerin fiyatlarının bütçemi aştığını görünce ben de 2. el bakayım dedim. Sizce bu klavye alınır mı? Fiyatı: 350₺
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Temmuz 2020 #2 Cok ucuz fiyati. Bir sorun olmasin klavyede?
egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #3 Bilmiyorum. Kargoyla falan gönderilmeyecek zaten. İlan sahibi bulunduğum yerde yaşıyor.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Temmuz 2020 #4 egedmrbs001 dedi: Kargoyla falan gönderilmeyecek zaten. İlan sahibi bulunduğum yerde yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu yoksa hemen alin, bu kadar ucuza Corsair klavye bulamazsiniz.
egedmrbs001 dedi: Kargoyla falan gönderilmeyecek zaten. İlan sahibi bulunduğum yerde yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu yoksa hemen alin, bu kadar ucuza Corsair klavye bulamazsiniz.
egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #5 efedesu dedi: Sorunu yoksa hemen alin, bu kadar ucuza Corsair klavye bulamazsiniz. Genişletmek için tıkla... Satıcı sadece tuş çıkarma aparatının çatlak olduğunu yazmış. Bakacağım.
efedesu dedi: Sorunu yoksa hemen alin, bu kadar ucuza Corsair klavye bulamazsiniz. Genişletmek için tıkla... Satıcı sadece tuş çıkarma aparatının çatlak olduğunu yazmış. Bakacağım.