İbrhyme0 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Çok temiz duruyor sizce alınır mı? Daha önce hiç elektrogitar çalmadım ilk olacak bunu almayı düşünüyorum ne diyorsunuz daha iyi bir öneriniz var mı? DiÄer Lacivert Müzik Aletleri Az KullanılmıŠOnline Satın Al DiÄer Lacivert Müzik Aletleri Az KullanılmıŠfiyatıyla Dolap.comâda. link.dolap.com
Çok temiz duruyor sizce alınır mı? Daha önce hiç elektrogitar çalmadım ilk olacak bunu almayı düşünüyorum ne diyorsunuz daha iyi bir öneriniz var mı? DiÄer Lacivert Müzik Aletleri Az KullanılmıŠOnline Satın Al DiÄer Lacivert Müzik Aletleri Az KullanılmıŠfiyatıyla Dolap.comâda. link.dolap.com
clareon Megapat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 580 Makaleler 3 Çözümler 1 6 Temmuz 2023 #2 Cevap verene kadar satılmış. Ancak bu fiyata Cort X2 bence güzeldir. Daha önce kullandım. Bu fiyat aralığında yine Cort X2 bakmak güzel olabilir. Çok yeni bir model değildir ancak kendini kanıtlamıştır.
Cevap verene kadar satılmış. Ancak bu fiyata Cort X2 bence güzeldir. Daha önce kullandım. Bu fiyat aralığında yine Cort X2 bakmak güzel olabilir. Çok yeni bir model değildir ancak kendini kanıtlamıştır.