C Chingiz Alizada Femtopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 SSD veya HDD modeli Crucial P5 Plus 1tb Anakart Aarock Z690 Extreme Selam. Crucial P5 Plus buldum uygun fiyata. Birkaç saat çalışmış ama ben pek anlamıyorum. Ekteki resimlere bakıp yardımcı olursanız çok minnettar olurum. Bu göstericilerle alınır mı ? Önceden teşekkürler.
Selam. Crucial P5 Plus buldum uygun fiyata. Birkaç saat çalışmış ama ben pek anlamıyorum. Ekteki resimlere bakıp yardımcı olursanız çok minnettar olurum. Bu göstericilerle alınır mı ? Önceden teşekkürler.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 1 Ocak 2024 #2 Fiyatı neydi hocam?
C Chingiz Alizada Femtopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #3 Caner Uncu dedi: Fiyatı neydi hocam? Genişletmek için tıkla... Abi Liraya çevirince 1389 Lira yapıyor
Caner Uncu dedi: Fiyatı neydi hocam? Genişletmek için tıkla... Abi Liraya çevirince 1389 Lira yapıyor
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 1 Ocak 2024 #4 Uygun bayağı. o fiyata tercih edilebilir.
C Chingiz Alizada Femtopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #5 Caner Uncu dedi: Uygun bayağı. o fiyata tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Abi fotolara baktınız mı ? Sorun çıkarıcak her hangi bir şey var mı ? Error log, Critical temperature kısımlarına biraz takıldım da.
Caner Uncu dedi: Uygun bayağı. o fiyata tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Abi fotolara baktınız mı ? Sorun çıkarıcak her hangi bir şey var mı ? Error log, Critical temperature kısımlarına biraz takıldım da.