2. el DFGT alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bütçem buna yettiği için 2.el Logitech DFGT almayı düşünüyorum. Sahibinden video istedim gönderdi. Testleri nasıl sizce, nasıl yorumluyorsunuz? Almadan önce de test yapacağım. Sizce videoda bir tuhaflık var mı? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. İlk kez direksiyon seti alacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar bütçem buna yettiği için 2.el Logitech DFGT almayı düşünüyorum. Sahibinden video istedim gönderdi. Testleri nasıl sizce, nasıl yorumluyorsunuz? Almadan önce de test yapacağım. Sizce videoda bir tuhaflık var mı? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. İlk kez direksiyon seti alacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kaç TL?

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınır hocam fakat aklınızda bulunsun DFGT çok gürültülü bir direksiyon seti model yılı ve o yılın teknolojisinden olsa gerek onun dışında bir sıkıntısı yok.

Bilmiyorum ama direksiyonda bir sorun var mı sizce alınır mı?

Dişli sistemin artıları;
  • Düşük maliyet.
Dişli sistemin eksileri;
  • Gürültülü çalışma.
  • Tırtıklı hissiyat: Güç geri bildirimi (Force feedback) sırasında daha pürüzlü ve "takır tukur" bir his.
  • Detay kaybı: Dişliler arasındaki boşluklar nedeniyle, FFB hissiyatı azalıyor.

Dişli sistemin artıları;
  • Düşük maliyet.
Dişli sistemin eksileri;
  • Gürültülü çalışma.
  • Tırtıklı hissiyat: Güç geri bildirimi (Force feedback) sırasında daha pürüzlü ve "takır tukur" bir his.
  • Detay kaybı: Dişliler arasındaki boşluklar nedeniyle, FFB hissiyatı azalıyor.

Ses çıkarıyor mu sence videoda yani hor kullanılmış mı alayım mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı