2. el DFGT alınır mı?

SocialRtx

Hectopat
Merhaba bu aralar direksiyon setine merak saldım arkadaşlarda var. Bende denedim çok hoşuma gitti. Öncelikle yaylı sistemlerin vasat olduğunu düşünüyorum o yüzden Rampage bir ürün almak istemiyorum. Sorum şu 2. el DFGT bulunuyor sahibinden de az kullanılmış sağlam falan ve 5 bin TL bandında satılıyor. Bir tarafta 12-16 bin TL bandında satılan sıfır G29 var ikisinin arasındaki yıl farkı teknoloji falan karşılaştırmaya uygun değil fakat sorum şu öğrenciyim ve para biriktirerek bu 2 direksiyondan birini almak istiyorum. Yavaş yavaş para biriktireceğim G29 için çok ay geçecek (5-6 ay). DFGT için ise daha az (1ay). Fikirlerinizi merak ediyorum sizce ne yapmalıyım? Zaten birikmiş bir miktar param var ama kararsızım. Şimdiden teşekkürler.

DFGT al gitsin bence. Ben G29 aldım memnunum ama öyle sürekli oynadığım bir şey değil. Tabii bu insandan insana değişir benim oynayacak arkadaşım yok fakat benim bildiğim çoğu kişi de heveslik alıyor. Önce DFGT alın beğenirseniz satıp G29 geçersiniz hem para birikir. Ayrıca G29 ucuza bulabilirseniz 2. el alabilirsiniz sağlam mı diye test edip.

G29 pahalı geliyorsa G27 de tercih edilebilir ikisini de kullanmış biri olarak G27'nin hakkının çok yendiğini düşünüyorum.
O da güzel ama yanlış hatırlamıyorsam onun da fiyatları biraz fazlaydı DFGT göre.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı