2. el direksiyon seti almak

Sydney

Centipat
Arkadaşlar herkese merhabalar yaklaşık 2-3 sene önce bir direksiyon seti, simülasyon merakım başlamıştı onun merakı ile G27 almıştım 500TL'ye aldıgım arkadaş meğer meşhur bir dolandırıcı imiş... Aradan uzun zaman geçince gene bir merak saldı yaklaşık 1500-2000TL arası bir param var. Şimdi 2000TL'ye G27 satmaya çalışan da var 2000TL'ye garantili G29 satan da var. Ben bu piyasayı pek anlayamadım. benim size sorum şu şekilde olacak 1.si G27 çıkalı nereden baksanız 10 yıl olmuş almak mantıklı mı? Ağırlıklı olarak Assetto Corsa oynamak istiyorum G27'nin tasarımı daha çok hoşuma gidiyor açıkçası ancak sorun çıkarır mı? İşin o tarafındayım çünkü Konya'da oturuyorum tamirini burada yaptıramam diye düşünüyorum. Ürün zaten 10 senelik olacak fakat eğer derseniz ki sıkıntı çıkarmaz o zaman ucuz G27 + Stand'lara yöneleceğim gibi. Ya da sıkıntı çıkarır derseniz aynı paraya sadece G29 +shifter alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
3000TL'ye çıkabilecek olsam zaten G29 bile 3500TL ne kalıyor ki arada bütçem en fazla 2000TL bilemediniz 2100 TL yine de yanıtınız için sağ olun.

arada 2200 gibi bantta acil nakit ihtiyacindan satanlari görüyorum böyle bir devirde olunca da malum artti onlari yakalamaya calisacagim ilginiz icin tesekkur ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…