2. el dizüstü bilgisayar vs tablet için klavye ve fare almak

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, kütüphanede ders çalışmak ve hikaye yazmak için tabletime Bluetooth klavye ve fare bakıyordum fiyatları görünce şok oldum ve aklıma "laptop bile alabilirim" düşüncesi geldi bu fiyata. Mezuna kalmazsam 5 ay, kalırsam 1 yıl 5 ay kullanacağım. Laptop piyasasına pek hakim değilim ama bu bütçede ikinci el laptop almak mı yoksa halihazırda olan tablete kaliteli klavye mouse almak mı daha mantıklı? Laptop almak daha mantıklı ise laptop önerilerinizi bekliyorum. Çok çöp bir şey de almak istemiyorum veya laptop alırsam bir sorunu olmasını. Sadece ders çalışmak ve hikaye yazmak için kullanacağım kısacası donmadan Chrome açsın yeter belki opsiyonel olarak çok hafif oyunlarda oynarım ama. Sizce ne yapmalıyım?

Bütçe: 6.000₺ (maksimum)

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.sinerji.gen.tr/logitech...z-klavye-p-51075?utm_campaign=akakce&v=1.23.1 bende bu var bayağı güzel klavye. 6K bütçede çok kötü lapptoplar var, girmezdim o işe.

Hocam internetten söylemeyi düşünmüyorum bir de yanına kaliteli bir fare de alacağım.

Hocam internetten söylemeyi düşünmüyorum bir de yanına kaliteli bir fare de alacağım.

Bir de bir şey daha söyleyeceğim klavye ve fare olabildiğince sessiz olmalı kütüphanede kullanacağım ve çok yazı yazacağım için.

Yani o klavye sıfır sesi var gibi bir şey, fare olarak ben tablette bluetooh fare kullanıyorum. Herhangi birini alabilirsin açıkçası çok para dökmene gerek yok. İmternetten almıcaksan bir yardımım dokunmaz zaten.

Laptop olarak büyük ihtimalle DDR3 dediğimiz en yeni 10-12 yıllık cihazlar olur çoğunlukla.
Daha yeni nesillerde Chrome'da bile kasma yapar, tabi 10 yıllık cihazlarda çok temiz olmazlar ama basit işlerde iş görebilirler gayet. Tabi şansınız varsa dahada iyileri çıkar ama kaliteleri belli bir seviyeye kadar.
Ter derdiniz "Hikaye yazmak" ise laptop çok mantıklı olmayabilir.

Peki Bluetooth klavye ve fare olarak ne önerirsiniz? Kaliteli ve sessiz olmalı tabletim Huawei MatePad 11.5 ayrıca küçük olsun.

Peki Bluetooth klavye ve fare olarak ne önerirsiniz? Kaliteli ve sessiz olmalı tabletim Huawei MatePad 11.5 ayrıca küçük olsun.
O konuda bir önerim yok ne yazıkki, fazla hakim olduğum bir piyasa değil. Ama çevirici yolu ile de kablolu klavye/mouse takabiliyorsunuz. Onu belirtiyim.

O konuda bir önerim yok ne yazık ki, fazla hakim olduğum bir piyasa değil. Ama çevirici yolu ile de kablolu klavye/mouse takabiliyorsunuz. Onu belirtiyim.

Çeviriciyle çok ta uğraşmak istemiyorum ya Bluetooth olsa daha iyi olur benim için. Sağ olun cevaplarınız için yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…