zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar bu ilandaki DFGT alınır mı sizce? Linkini üstünü çizdiğim kelime dolayısıyla ekleyemiyorum maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2022
Arkadaşlar bu ilandaki DFGT alınır mı sizce? Linkini üstünü çizdiğim kelime dolayısıyla ekleyemiyorum maalesef.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.716 Makaleler 3 Çözümler 17 18 Temmuz 2022 #2 zlatanoğulları dedi: Arkadaşlar bu ilandaki DFGT alınır mı sizce? Eki Görüntüle 1455141 Eki Görüntüle 1455142 Linkini üstünü çizdiğim kelime dolayısıyla ekleyemiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Fena gözükmüyor tuşlar temiz. Orijinal adaptörü var mı diye sorun. Bir de almadan önce mutlaka test edin Force Feedback'inde sorun var mı diye.
zlatanoğulları dedi: Arkadaşlar bu ilandaki DFGT alınır mı sizce? Eki Görüntüle 1455141 Eki Görüntüle 1455142 Linkini üstünü çizdiğim kelime dolayısıyla ekleyemiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Fena gözükmüyor tuşlar temiz. Orijinal adaptörü var mı diye sorun. Bir de almadan önce mutlaka test edin Force Feedback'inde sorun var mı diye.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #3 4X3S D3NIED dedi: Fena gözükmüyor tuşlar temiz. Orijinal adaptörü var mı diye sorun. Bir de almadan önce mutlaka test edin Force Feedback'inde sorun var mı diye. Genişletmek için tıkla... Adamla anlaşmıştım video falan yollayacaktı sonra ilan kaldırıldı sattı galiba. Sordum geri dönüşte yapmadı. Anlayacağınız yalan oldu.
4X3S D3NIED dedi: Fena gözükmüyor tuşlar temiz. Orijinal adaptörü var mı diye sorun. Bir de almadan önce mutlaka test edin Force Feedback'inde sorun var mı diye. Genişletmek için tıkla... Adamla anlaşmıştım video falan yollayacaktı sonra ilan kaldırıldı sattı galiba. Sordum geri dönüşte yapmadı. Anlayacağınız yalan oldu.