smhsnr Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 66 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar, merhaba. Başlıkta söylediğim gibi 2.el DSLR alınır mı, alınırsa da tavsiyelerinizi bekliyorum. (portre çekeceğim için ona uygun lensleri de yazarsanız iyi olur.) Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2015
Arkadaşlar, merhaba. Başlıkta söylediğim gibi 2.el DSLR alınır mı, alınırsa da tavsiyelerinizi bekliyorum. (portre çekeceğim için ona uygun lensleri de yazarsanız iyi olur.) Şimdiden teşekkürler.
Şahap Tanrıkulu Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 334 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası İlişkiler Öğrencisi 15 Haziran 2015 #2 Alınır fakat iyi araştır, shutter sayısı, lens üzerindeki çizikler, fokus motorunun durumu gibi konular önemli. Bütçeni bilmiyorum ama Canon 60D ve 50mm 1.5 çok iyi bir ikili, bizzat kendim kullanıyorum.
Alınır fakat iyi araştır, shutter sayısı, lens üzerindeki çizikler, fokus motorunun durumu gibi konular önemli. Bütçeni bilmiyorum ama Canon 60D ve 50mm 1.5 çok iyi bir ikili, bizzat kendim kullanıyorum.
masterboy Kilopat Katılım 15 Temmuz 2013 Mesajlar 234 15 Haziran 2015 #3 Makinayı bilmem de 2. el lens alınmayacağını çok duydum.
smhsnr Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 66 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 16 Haziran 2015 #4 masterboy dedi: Makinayı bilmem de 2. el lens alınmayacağını çok duydum. Genişletmek için tıkla... Büyük olasılıkla body 2.el alıcam lensi de temiz bulursam onuda 2.el alıcam. (lensi temiz bulmak zor olucak)
masterboy dedi: Makinayı bilmem de 2. el lens alınmayacağını çok duydum. Genişletmek için tıkla... Büyük olasılıkla body 2.el alıcam lensi de temiz bulursam onuda 2.el alıcam. (lensi temiz bulmak zor olucak)
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 8 Temmuz 2015 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izle. Bilgi veriyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izle. Bilgi veriyorlar.
chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 6 Ağustos 2015 #6 Bütçenizi yazarsanız tavsiye verebiliriz Bu arada ben kendi kameramı satıyorum ilgilenirsen. (18-55 mm, 50 mm, makro ve fisheye aparatı dahil)
Bütçenizi yazarsanız tavsiye verebiliriz Bu arada ben kendi kameramı satıyorum ilgilenirsen. (18-55 mm, 50 mm, makro ve fisheye aparatı dahil)