2. el ekran kartı alınır mı?

HünkarBerk

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Laboratuvar Teknikeri
Merhaba, 12400F işlemci ile 1650 Super kullanıyorum. İşlemcime oranla ekran kartımın modeli düşük gibi sanki. RTX 3060'dan aşağısı da kurtarmaz gibi duruyor. Sizce 2. el alınır mı? Malum fiyatlar aşırı yüksek. 2. el alırken nelere dikkat edilmeli sizce? Mining yapılıp yapılmadığını anlamanın bir yolu var mıdır?

Merhaba, 12400F işlemci ile 1650 Super kullanıyorum. İşlemcime oranla ekran kartımın modeli düşük gibi sanki. RTX 3060'dan aşağısı da kurtarmaz gibi duruyor. Sizce 2. el alınır mı? Malum fiyatlar aşırı yüksek. 2. el alırken nelere dikkat edilmeli sizce? Mining yapılıp yapılmadığını anlamanın bir yolu var mıdır?
Bütçeniz nedir hocam?
Genelde ikinci elde fiyatlar sıfırlardan daha yükseklere koyuluyor ondan sordum bir bakınayım bende.

Alınır. Mining'e öcü gibi bakmanın bir mantığı yok. Mining yapılmış kart daha az yıpranır oyun oynanmış karta göre, ayarlar doğru şekilde yapıldıysa tabii. Test sonuçları ısı açısından padlerin durumunu bildirir size, gittiğinizde fanları dinleyin. Performans farkı diye bir şey olmaz zaten.

Bence alınabilir. Kartın içinin açılıp açılmadığı , dış kozmetiği ve yük altındaki sıcaklıklarına bakarak alıp almayacağına karar verebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı