2. el ekran kartı alırken nelere dikkat edilmeli?

Yüksek DPI

Hectopat
Daha fazla  
2. el 4 aylık Gaming bir sistemde kullanılmış MSI RTX 2080 Super Ventus OC modelini almak istiyorum.(alternatif olarak 8950 TL'ye MSI RTX 3060 Gaming X Trio modeli)
Bunu alırken FurMark stres testi haricinde hangi testlere sokmalıyım, nelere dikkat etmeliyim?

Bence uzun süren testlere sokun anladığım kadarıyla sahibinin evine gidip deneyeceksin bekle dene gpu zden bak 2 3 test yap bence.

2. el 4 aylık Gaming bir sistemde kullanılmış MSI RTX 2080 Super Ventus OC modelini almak istiyorum.(alternatif olarak 8950 TL'ye MSI RTX 3060 Gaming X Trio modeli)
Bunu alırken FurMark stres testi haricinde hangi testlere sokmalıyım, nelere dikkat etmeliyim?

İçindeki GPU'ya dikkat etmeniz lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ventus'larda soğutmada problem var diye biliyorum ayrıca 2080 Super daha güclü 3060'dan 2080'in fiyatı nedir?

2080 Super fiyat 8500 TL istendi daha altına inemedim maalesef.
Bence uzun süren testlere sokun anladığım kadarıyla sahibinin evine gidip deneyeceksin bekle dene GPU zden bak 2 3 test yap bence.

Evet o şekilde gerçekleştirilecek hocam.
İçindeki GPU'ya dikkat etmeniz lazım.

Fatura vs her şey uygun duruyor. Hepsiburada üzerinden alınmış ki GPU-Z programından da kontrol sağlayacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı