Hiç alma ben 300 TL dolandırıldım. Çok zor durumdayım almam lazım diyorsan Sahibinden sitesinden mutlaka mutlaka Param Güvende sistemiyle al. Aliexpress'te güvenilir satıcıdan almak en iyis şu an ama beklemek istemiyorsan tek çare sahibinden param güvende. GET sistemi kalktı yerine bu geldi eğer bilmiyorsan söyleyeyim. Malum go sitesinde ya da sahibinden sitesinden elden alma çünkü tamir görmüş, bozulmaya yakın, fırınlanmış vb. kartları satıyorlar ve sen aldıktan sonra bozulursa hiçbir hakkın yok çünkü satıcı ben satarken çalışıyordu diyip işin içinden sıyrılıyor ve istediğin kadar mahkemeyle polisle uğraş hiçbir şey yapamıyorsun. Başına gelen çok insan var hiçbir şey yapamıyorlar. Ben de elden aldım bir süre sonra kendi kendine bozuldu satıcıya ulaştım ben satarken sağlamdı dedi. Polise gitsem bile bir şey yapamayacağımı aynısı başına gelmiş insanları dinleyince öğrendim. Hatta mahkemeye kadar taşıyıp kaybeden insanlar var. En iyisi dediğim gibi param güvende ile alıp testini yapıp siparişi onaylaman ya da Aliexpress'ten güvenli bir satıcıdan alman.