2.el ekran kartı alırken satış sözleşmesi gibi bir şey yapmak mümkün mü?

valerion

Hectopat
Daha fazla  
Yaşadığım yerde 9.500 TL'ye 3080 satan birisinin ilanını gördüm. İletişim kurdum neden sattığını sordum 4000 serisine geçtiği söyledi. Isı değerlerini sordum boşta 35-40 4K testte Max 74 derece dedi. Macun değişimi yapmadığını satacağı için temizlemek amaçlı içini açtığını söyledi. Mining yapılmadığını sadece oyun için kullanıldığını söyledi. Bu hafta içi ortak boş bir zamanda görüşmeye gideceğim. Kendim test edip kozmetiğine bakacağım herhangi bir sararma falan var mı diye. BIOS sürümünü kontrol edeceğim. Bunlara ek olarak satın aldıktan sonra yaşayacağım sorunlarda dava sürecini kolaylaştırmak amacıyla noter huzurunda olsun veya başka bir şekilde bir satış sözleşmesi yapmak mümkün müdür mümkünse mantıklı olur mu?

Hocam kimse bunla uğraşmaz kabul etmez sen gerekli kontrollerini alım esnasında yaparsın sana vaad edilen neyse görürsün aynısıysa alırsın geçersin sonradan çıkacak tüm problem sana aittir eğer satıcı kişinin belli bir yeri kaydı şirketi bilmem neyi varsa kimlik ile belki satış sözleşmesi yapar ancak normal kullanıcıya bunları yaptıramazsınız zaten uğraşmaz kimse ikinci el de.

Sizde haklısınız. Gidip bir yüz yüze görüşüp konuşayım bakalım sonuç ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…