Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 24 Mayıs 2021 #11 Je m en fiche dedi: FurMark testi iste kral alacak olursan ama video başında tarihi ve senin adını söylesin üçkağıtçı çok Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Başka satıcıdan alıcı gibi video istiyorlar sonra kendi alıcılarına atıyorlar. Şeytan şeytan...
Je m en fiche dedi: FurMark testi iste kral alacak olursan ama video başında tarihi ve senin adını söylesin üçkağıtçı çok Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Başka satıcıdan alıcı gibi video istiyorlar sonra kendi alıcılarına atıyorlar. Şeytan şeytan...
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #12 Gerçek bir Waifu dedi: Aynen hocam. Başka satıcıdan alıcı gibi video istiyorlar sonra kendi alıcılarına atıyorlar. Şeytan şeytan... Genişletmek için tıkla... Valla öyleler bana da ekran kartını sattığım arkadaş dedi böyle olaylar oluyor abi ondan falan diye bana da mantıklı gelince herkese tavsiye etmeye başladım
Gerçek bir Waifu dedi: Aynen hocam. Başka satıcıdan alıcı gibi video istiyorlar sonra kendi alıcılarına atıyorlar. Şeytan şeytan... Genişletmek için tıkla... Valla öyleler bana da ekran kartını sattığım arkadaş dedi böyle olaylar oluyor abi ondan falan diye bana da mantıklı gelince herkese tavsiye etmeye başladım
kralinevladi Picopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 207 Çözümler 2 24 Mayıs 2021 #13 Test ve garantisi varsa alınabilir.