2. el ekran kartı almak mantıklı mı?

magicnumber

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 18000TL'ye sistem dizeceğim Max 18400TL'e çıkabilirim ekran karti harici sıfır alayım diyorum mantıklı mı sizce malum sıfır ekran kwrtlari çok fazla 2. elde de ekran karti ölü çıkar mı? 2 yil sonra patlar mi? Hiç almadım bilmiyorum ilk kez alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Test edip alman lazım

Testte ısı değerleri vb normal çıkarsa yani daha doğrusu sıfır haline çok yakın sonuçlar çıkarsa ve fiyatıda uygunsa neden alınmasın.

Bir internet kafede buluşup test edebilirsiniz en mantıklısı o olur.

Alacağınız kişinin açıklamalarına ve üslubuna dikkat edin,Furmark testlerini isteyin,Kartı çalışırken görün oyun testi yaptırın.OC Veya undervolt yapılmış mı sorun,Kartın backpaneli açılmış mı vs.

İnsaflı ve vicdanlı birisine denk gelirsen 2. el almak mantıklı

18-19k bütçen var ise sıfır kart al o kadar para verip sıfır aldığın parçaların yanında 2.el bir ekran kartı hoş olmaz.

hazır sistem al biraz araştır f/p olarak parana en hakkını veren sistemi al kafan rahat olsun 18000 e gidip ikinci el ekran kartlı alcan için rahat etmeyecek benden demesi

Çok zahmetli iş geçen gün dolandırılmaya çalıştılar beni. Sağlam kart bulsan bile insanlara güven olmuyor. Bir model düşük alın ama sıfır alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…