Arkadaşlar 18000TL'ye sistem dizeceğim Max 18400TL'e çıkabilirim ekran karti harici sıfır alayım diyorum mantıklı mı sizce malum sıfır ekran kwrtlari çok fazla 2. elde de ekran karti ölü çıkar mı? 2 yil sonra patlar mi? Hiç almadım bilmiyorum ilk kez alacağım.
Alacağınız kişinin açıklamalarına ve üslubuna dikkat edin,Furmark testlerini isteyin,Kartı çalışırken görün oyun testi yaptırın.OC Veya undervolt yapılmış mı sorun,Kartın backpaneli açılmış mı vs.
Arkadaşlar 18000TL'ye sistem dizeceğim Max 18400TL'e çıkabilirim ekran karti harici sıfır alayım diyorum mantıklı mı sizce malum sıfır ekran kwrtlari çok fazla 2. elde de ekran karti ölü çıkar mı? 2 yil sonra patlar mi? Hiç almadım bilmiyorum ilk kez alacağım.
hazır sistem al biraz araştır f/p olarak parana en hakkını veren sistemi al kafan rahat olsun 18000 e gidip ikinci el ekran kartlı alcan için rahat etmeyecek benden demesi
Mantıklı. Ben sürekli ikinci el alıp kullanıyorum ve şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Sıfır ama düşük seviye bir kart alacağıma, ikinci el yüksek seviye bir kartı tercih ederim. Satıcı ve ürün sağlamsa geçerli tabii ki bu sözlerim.