2.el ekran kartı almak

Makaleler
8
Sahibinden üzerin GET ile RX460/750Ti benzeri bir kart alacağım, geldikten sonra FurMark ve OCCT'den testlerini yapacağım ama kart fırınlanmışsa veya 2-3 ay sonra elime patlarsa? Böyle bir ihtimal var mı? Bir de 5-6 saat açık tutsam testleri kartta gerçekten sorun olup olmadığı ortaya çıkar mı yoksa 1-2 saat yeterli mi? Başka yapmam gereken bir şey varsa, yazarsanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1650 Super'iniz varken neden alıyorsunuz ki.
Adam 1650 Superi'mi satacağım dememişki neden sorguluyorsunuz gerçekten anlamıyorum ihtiyacı vardır. Asıl konuya gelicek olursak , fırınlanmış olup olmadığını nasıl oğreneceğinizi bilmiyorum ama mutlaka Bios'ları kontrol edin düzenlenmişmi. Onun dışında varsayılan ayarlarda 5-6 saat furmark ve occt açın. Önerim bu testleri Aida64 ile yapmanız.
Çift Bios'u varsa biri patlamışmı onu kontrol edin. Bunların dışında aklıma birşey gelmiyor.

GTX 1650 Super'iniz varken neden alıyorsunuz ki.
Fazla performans ve rahatlik batti hocam o yüzden 😂
Adam 1650 Superi'mi satacağım dememişki neden sorguluyorsunuz gerçekten anlamıyorum ihtiyacı vardır. Asıl konuya gelicek olursak , fırınlanmış olup olmadığını nasıl oğreneceğinizi bilmiyorum ama mutlaka Bios'ları kontrol edin düzenlenmişmi. Onun dışında varsayılan ayarlarda 5-6 saat furmark ve occt açın. Önerim bu testleri Aida64 ile yapmanız.
Çift Bios'u varsa biri patlamışmı onu kontrol edin. Bunların dışında aklıma birşey gelmiyor.
Teşekkürler :)

Fırınlama, reballing ya da herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığını satıcı söylemedikçe bilemezsiniz. Stres testi ile ya da saatlerce çalıştırmakla kartın bir sorunu olup olmadığı asla anlaşılmaz. Satıcı ile konuşur, uygun bir fiyatta anlaşır, kargoyu satıcı ödeyecek şekilde satın alırsınız. Gerisi biraz şans işi. Çok ikinci el alış veriş yaptım ve insanımızı da tanıyorum. Kimse sattığı ekran kartının arızasını söylemez. "İdareten yaptırıp elden çıkartayım da alan ne hali varsa görsün" diye düşünen çok uyanık var.
Arkadaşımla birlikte yıllar önce o zamanların fena olmayan kartlarından biri olan HD 7870 alışmıştık. Kullandıktan 6 ay sonra kart görüntü vermemeye başlamıştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı