E Eminshnn Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Ucuz fiyata 2. el 3070 aldım FurMark testinde iyi sonuç veriyordu ama gelince baktım ve BIOS sürümünün farklı olduğunu gördüm bunu düzeltebilir miyim, orijinal BIOS yüklenir mi? Dosya Ekleri ekran-min.png 49,1 KB · Görüntüleme: 51
Ucuz fiyata 2. el 3070 aldım FurMark testinde iyi sonuç veriyordu ama gelince baktım ve BIOS sürümünün farklı olduğunu gördüm bunu düzeltebilir miyim, orijinal BIOS yüklenir mi?
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 4 Ocak 2025 #2 Bu baktığınız BIOS Gaming OC rev2.0 versiyonu sizin kart birebir aynısı mi?
E Eminshnn Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 Bilmiyorum farklısı da mı var hocam? Daha önce AMD kullanıyordum NVIDIA'ya yabancıyım. Recep T dedi: Bu baktığınız BIOS Gaming OC rev2.0 versiyonu sizin kart birebir aynısı mi? Genişletmek için tıkla...
Bilmiyorum farklısı da mı var hocam? Daha önce AMD kullanıyordum NVIDIA'ya yabancıyım. Recep T dedi: Bu baktığınız BIOS Gaming OC rev2.0 versiyonu sizin kart birebir aynısı mi? Genişletmek için tıkla...
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 4 Ocak 2025 #4 Eminshnn dedi: Bilmiyorum farklısıda mı var hocam daha önce AMD kullanıyordum NVIDIA'ya yabancıyım. Genişletmek için tıkla... Tabii ki modelden modele markadan markaya değişir sizin kartin BIOS'unu arattigimda PNY Palit çıkıyor markası ne kartın?
Eminshnn dedi: Bilmiyorum farklısıda mı var hocam daha önce AMD kullanıyordum NVIDIA'ya yabancıyım. Genişletmek için tıkla... Tabii ki modelden modele markadan markaya değişir sizin kartin BIOS'unu arattigimda PNY Palit çıkıyor markası ne kartın?
E Eminshnn Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 Recep T dedi: Tabii ki modelden modele markadan markaya değişir sizin kartin BIOS'unu arattigimda onu Palit cikiyir markası ne kartın? Genişletmek için tıkla... Evet benimki de Palit hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
Recep T dedi: Tabii ki modelden modele markadan markaya değişir sizin kartin BIOS'unu arattigimda onu Palit cikiyir markası ne kartın? Genişletmek için tıkla... Evet benimki de Palit hocam.
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 4 Ocak 2025 #6 Eminshnn dedi: Evet benimki de Palit hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam sıkıntı yok orijinal. Palit RTX 3070 VBIOS 8 GB GDDR6, 1500 MHz GPU, 1750 MHz Memory www.techpowerup.com
Eminshnn dedi: Evet benimki de Palit hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam sıkıntı yok orijinal. Palit RTX 3070 VBIOS 8 GB GDDR6, 1500 MHz GPU, 1750 MHz Memory www.techpowerup.com
E Eminshnn Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #7 Recep T dedi: Tamam sıkıntı yok orijinal. Palit RTX 3070 VBIOS 8 GB GDDR6, 1500 MHz GPU, 1750 MHz Memory www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
Recep T dedi: Tamam sıkıntı yok orijinal. Palit RTX 3070 VBIOS 8 GB GDDR6, 1500 MHz GPU, 1750 MHz Memory www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam.