F f1plt Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 79 29 Aralık 2022 #1 2.el 1050 Ti ekran kartı almayı düşünüyorum ama internette yaşadığım şehirde pek ilan bulamadım bilgisayarcılarda falan bulabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2022
2.el 1050 Ti ekran kartı almayı düşünüyorum ama internette yaşadığım şehirde pek ilan bulamadım bilgisayarcılarda falan bulabilir miyim?
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 29 Aralık 2022 #2 Bilgisayarcılardan hiç tavsiye etmem çünkü çoğu kazıklıyabilir dolap sarı site bakabilirsin elden almak şartıyla ama önerim dolap uygulaması.
Bilgisayarcılardan hiç tavsiye etmem çünkü çoğu kazıklıyabilir dolap sarı site bakabilirsin elden almak şartıyla ama önerim dolap uygulaması.
F f1plt Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 79 29 Aralık 2022 #3 Qwerty10 dedi: Bilgisayarcılardan hiç tavsiye etmem çünkü çoğu kazıklıyabilir dolap sarı site bakabilirsin elden almak şartıyla ama önerim dolap uygulaması. Genişletmek için tıkla... Hocam peki test falan yapılyor diye biliyordum o nasıl oluyor
Qwerty10 dedi: Bilgisayarcılardan hiç tavsiye etmem çünkü çoğu kazıklıyabilir dolap sarı site bakabilirsin elden almak şartıyla ama önerim dolap uygulaması. Genişletmek için tıkla... Hocam peki test falan yapılyor diye biliyordum o nasıl oluyor
Demir selim Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #4 Dolapta çok miningli kartlar var Letgo Full kazık bilgisayarcılarda kazık sahibinden de güzel kartlar denk getirebilirsin.
Dolapta çok miningli kartlar var Letgo Full kazık bilgisayarcılarda kazık sahibinden de güzel kartlar denk getirebilirsin.