2.el ekran kartı nerede satılabilir?

excalibur8

Centipat
Merhaba dostlar. Haftaya yurt dışına çıkacağım için satmam gereken bir ekran kartı var. Sahibinden ve türevlerinde piyasaya göre ilan verdim fakat bu hafta satılacağına inancım yok. 3 ay kullanılmış 2026'ya kadar garantisi olan Gigabyte NVIDIA RTX3060 Ti Aorus Elite v2.0 ekran kartını nerede ve hangi fiyata satabilirim? Henüz fanlarındaki jelatinlerini dahi çıkarma fırsatım olmadı.

Dosya Ekleri

• Snapchat-329543052.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 48
  • Snapchat-1390849034.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziksel olarak alım satım yapan yerelere gidebilirsiniz. Fakat unutmayın böyle yerler genellikle ölü fiyat veren maliyeti olabildiğince azaltan yerler oluyor. Aceleniz yoksa bekleyin derim

Burada kalan bir akrabanıza kargoya verilecek halde sağlam şekilde paketi bırakın. Sahibinden'de alıcı çıkınca EFT + Kargo seklinde yollatırsınız.

Sahibinden param güvende ile satış yapıp mağdur olan insan sayısı çok fazla o yüzden dikkatli ol derim. Biraz şans işi ben onlarca satış yaptım hiç sorun yaşamadım ama dikkatli olmak lazım.

Fiyat ne düşünüyorsunuz?
Normalde 9000 fakat burada satış yapmaya izin var ise 8200 düşünüyorum.

Fiziksel olarak alım satım yapan yerelere gidebilirsiniz. Fakat unutmayın böyle yerler genellikle ölü fiyat veren maliyeti olabildiğince azaltan yerler oluyor. Aceleniz yoksa bekleyin derim
Tamamen yurt dışına yerleşmeyi düşünüyorum. O yüzden beklemek için vaktim yok maalesef

Fiziksel olan yerler derken bilgisayarcı tarzı yerleri mi kast ettiniz yoksa 2.el parça alan bir segment var mı? Varsa İstanbul içi fiziksel alım yapan yerler biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…