2. el ekran kartı önerisi

Bütçe
6500

Empenar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bursa da oturuyorum satıcı İstanbul da sahibinden 2. el Sapphire RX 6600 XT alacağım satıcı güvenilir gibi geldi kargolu satış adedi 400, FurMark testleri vs. de var emin olamadığım şey miningli olup olmadığı, ekran kartına ihtiyacım var malum sıfır ekran kartları çok pahalı sizce alınır mı? Şu anki sistemimin parçalarını ve Linki aşağıya bırakıyorum;

Anakart: ASRock B550M-HDV
Ekran kartı: RX 570 8 GB
İşlemci: R5 5600
RAM: G.Skill Ripjaws 2x16 3000MHz
PSU: Rampage X-HORSE 650W 80 Plus Bronze

Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum 2. el 6600 XT almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz için 6600 XT gayet ideal. Bulabilirseniz 6700XT de olur. Sorunuza gelirsek sarı siteden alacağınız üründe Param Güvende olması daha iyi olur Param Güvende olan ilanlara bakmak daha iyi.

Sisteminiz için 6600 XT gayet ideal. Bulabilirseniz 6700XT de olur. Sorunuza gelirsek sarı siteden alacağınız üründe Param Güvende olması daha iyi olur Param Güvende olan ilanlara bakmak daha iyi.
Hocam adamın kargolu satış adedi 400 ve site de puanı 4.9, bir şey olucağını düşünmüyorum satıcı param güvendeye saçmalık diyor

6500

Şu anki ekran kartınız sağlamsa bana satabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…