2. el ekran kartı satarken nelere dikkat edilmeli?

371129

Hectopat
Makaleler
9
Yaklaşık 1 ay kullandığım ASUS Phoenix RX 550 4 GB ekran kartımı Sosyal'de 2. el kategorisinde satmayı düşünüyorum. Birden fazla soru cezası yeme ihtimalim yüksek o yüzden cevap veremeyebilirim.
1 - Hangi test sonuçlarını paylaşmalıyım?
2- Alıcıdan hangi resmi bilgileri almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben genelde satışlarımda müşteriye soruyorum hangi testi isterse onu yapıyoeum WhatsApp'tan arıyorum görüntülü gösteriyorum tabii ciddi alıcaya yapıyorum bunları sonuç olumlu çıkarsa alacağım diyen kişiye
Karşı taraftan herhangi bir şey talep etmiyorum parayı yolluyor kargoyu yapıyorum ya da kargoyu veriyorum parayı yatırıyor.

1. Furmark yeterli olacaktır.

2. Resmi belge dediğiniz nedir? TC Kimlik NO. vs mi?
Evet hocam kimlik ve benzeri.
Peki hiç GET tarzı şeyler kullandınız mı? Yani alıcıya güven açısından soruyorum.

Evet hocam kimlik ve benzeri.

Peki hiç GET tarzı şeyler kullandınız mı? Yani alıcıya güven açısından soruyorum.

Ben GET vs hiç kullanmadım Letgo'dan sattım defalarca sahibinden sattım.
Ben GET vs hiç kullanmadım Letgo'dan sattım defalarca sahibinden sattım.

Hatta kargo vs yaparken bile kutulama şeklini video resim çekip kutulu halinin resmi ve kargoya verdiğim kutununda resmini çekiyorum ki açıp içinden aldımı sorusu oluşmasın üstünü öyle yapıyorum ki tekrar aç kap yapınca denk gelmeyecwk şekilde sağ olsunlar hiç sorun yaşamadım yaşatmadım kimseye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…