2. el ekran kartı satmak

DntX

Hectopat
Merhaba, kafamda bir soru var. 2.el kart satarken nelere dikkat etmeliyim? Alıcı bu kartı alıp bozuk aynı modelle değiştirmek gibi bir şey yapsa nasıl anlaşılır? Veya ürünü ben gönderdiğimde çalışıyordu, ama müşteriye ulaştığında çalışmadığını söyleyip geri gönderdi ve gerçekten çalışmadı, ne yapmam gerek?

Merhaba, kafamda bir soru var. 2.el kart satarken nelere dikkat etmeliyim? Alıcı bu kartı alıp bozuk aynı modelle değiştirmek gibi bir şey yapsa nasıl anlaşılır? Veya ürünü ben gönderdiğimde çalışıyordu, ama müşteriye ulaştığında çalışmadığını söyleyip geri gönderdi ve gerçekten çalışmadı, ne yapmam gerek?

Havale ile ya da elden satmanız lazım. Çalıştığını da kendi bilgisayarınızda göstermeniz lazım.

Ekran kartından eminseniz stres testi yaparken bir videosunu çekin ve iade kabul etmediğinizi söyleyin bu kadar basit.

Param güvende ile satsam güvenli olur mu?

Önce param güvende ve getle satamayacağını söyle sonra numarasını iste wpden canlı görüşün konuşun. Kartın arkasındaki seri numaralarını ilane ekle ve o ürünü göndereceğini söyle aynı zamandada o rürünün çalışırkenki videosunu karşıya at. Eşek değilse bir zahmet güvensin satışınızı yapın. 3 kere param güvende ile ekran kartı sattım 3'ündede kan ter içinde kaldım.

Param güvende ile satsam güvenli olur mu?
Hiç bulaşma bence. Belli olmaz ama denk gelirsin birine saçma sapan başın ağrır. 3 Ekran kartı sattım hep elden teslim yaparak. Eğer yaşadığın şehir büyükse rahatlıkla satarsın. Tabi satacağın karta da bağlı. Ben 1650s, RX 580 ve RX 590 sattım. Üçü de 1 hafta ilanda durduktan sonra satıldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı