2. El Ekran Kartı Testi Nasıl Yapılır?

uyumaz53

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Arkadaşlar merhabalar, 2. el GTX 1070 ya da 1060 almayı düşünüyorum fakat aldığım kartı satıcısının yanında 20-25 dakikada sıkıntısız olduğunu anlamak için nasıl bir test yapmam gerekir.

Sadece Furmark açıp 20 dk boyunca %99'da ısı değerlerini kontrol etmem yeterli gelecek midir ?

Kart hangi görevde kullanılmış bunu öğren. Kartı stres testine sok ve değerleri diğer ekran kartlarıyla karşılaştır.

Valley Unugine indir, Ultra çözünürlük ve ayarlarda test et. 18 aşamadan oluşuyor zaten, sonuçları da otomatik verir test sonunda. Performans ve sıcaklık değerlerini kontrol et.

Son olarak kartın fanları açılıştan itibaren nasıl çalışıyor bir bak, MSI Afterburner ile fan ayarı ile oyna, en düşük voltajda duruyor mu incele.

Ben geçen 2. el ekran kartı satın aldım, kart en alt slotta olduğu için fanları göremeden aldım. Meğerse fan düşük voltajda durabiliyormuş bazen Beni bile tongaya getirdi 50 yaşında adam düşün yani Tahminen o da farkında değildi ancak gözden kaçabiliyor bazen. Ucuz olduğu için önemsemedim tabi bir de. Dikkatli olursan problem olmaz. Süreyi uzun tut, testi 5 sefer yap gerekirse, satıcı izin verdiği sürece bir şey kaybetmezsin. Kafan rahat olur.

İfadeler: ESY
Başka bir program varmı test için bende ikinci elden 1080 sipariş verdim dün yarın gelicek inşallah

Ekran kartını test ederken voltajın nasıl geldiğini görebilirmiyim.nereden bakacağım.

Sıfır üründe çok gerekli değil elbette ancak 50 derece altında fan açmayan ürünlerde elbette manuel olarak fanları son hızda çalıştırıp bir bakmak yararlı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…