2. el ekran kartında coil whine

Lightspeed

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 2 hafta önce MSI Armor RX 470 ekran kartı aldım. Adamın evinde test ettik ama şimdi kartta coil whine oldunu fark ettim adam ile test yaptığımda kart 85 derece gördü adam normal dedi çünkü kartı hiç termal macun değişimi yapılmamış ama kartın fanları değişmiş. Ama garanti etiketi aldığım zaman kapalı değildi yani kartın içi açılmıştı. Ben de 85 derece çok deyip termal macununu değiştirdim sonra kartı geri taktım. Sonra oyun açtım ama fan sesi düşük olduğundan coil whine oldunu fark ettim, sizce ne yapmalıyım? Çünkü adam parayı geri vermemek için kartın içini açtımı bahane edecek. Adamın telefon numarası var ve evinin yerini de biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses seviyesi çok mu yüksek? Coil Whine'ın ses çıkarmak dışında bir zararı yok.

Coil Whine'ın satıcı ile ilgili bir yanı yok. Üretimsel bir sorun. Voltaj düşürerek çözebilirsiniz.
tamam üretimsel olduğunu biliyorum ama adam sonuçta bana sorunsuz deyip coil whine olan ekran kartı sattı

Coil Whine zaten bir sorun değil. Tek olayı ses çıkarması. Adamla konuşup geri verin isterseniz, yoksa dediğim gibi voltaj ile halledebilirsiniz.
voltaj işe yaradı çok teşekkür ederim

Voltaj konusunda yardımcı olabilir misiniz benim hiç bilgim yok GPU underwolt nasıl yapıyoruz acaba.
Eski bir konu olduğunun farkındayım, bilen bir arkadaş görüp cevaplarsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…