TRVengeance39 Centipat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Merhaba, ben 2.el bir ekran kartı aldım 1 fanının bozuk olduğunu bilerek FurMark testi yaptım. Test sonuçları da bunlar iyi mi kötü mü anlamadığım için size sordum. Dosya Ekleri 1741221048323.jpeg 113,3 KB · Görüntüleme: 47 1741221145971.jpeg 113,3 KB · Görüntüleme: 33 1741221182126.jpeg 212,4 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba, ben 2.el bir ekran kartı aldım 1 fanının bozuk olduğunu bilerek FurMark testi yaptım. Test sonuçları da bunlar iyi mi kötü mü anlamadığım için size sordum.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2025 #2 Termal macun değişmesi gerek sadece çünkü 80 dereceye ulaşmış durumda neredeyse. Başka bir sıkıntı göremedim.
Termal macun değişmesi gerek sadece çünkü 80 dereceye ulaşmış durumda neredeyse. Başka bir sıkıntı göremedim.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.930 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 Efe Karakaya dedi: Termal macun değişmesi gerek sadece çünkü 80 dereceye ulaşmış durumda neredeyse. Başka bir sıkıntı göremedim. Genişletmek için tıkla... Stres testinde tam yük altında 80 dereceye ulaşması son derece normal. Termal macun yenilemesine de gerek yok AMA yenilemekten zarar gelmez.
Efe Karakaya dedi: Termal macun değişmesi gerek sadece çünkü 80 dereceye ulaşmış durumda neredeyse. Başka bir sıkıntı göremedim. Genişletmek için tıkla... Stres testinde tam yük altında 80 dereceye ulaşması son derece normal. Termal macun yenilemesine de gerek yok AMA yenilemekten zarar gelmez.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2025 #4 Kdr454 dedi: Stres testinde tam yük altında 80 dereceye ulaşması son derece normal. Termal macun yenilemesine de gerek yok ama yenilemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok zaten değişmesinde her türlü fayda var.
Kdr454 dedi: Stres testinde tam yük altında 80 dereceye ulaşması son derece normal. Termal macun yenilemesine de gerek yok ama yenilemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok zaten değişmesinde her türlü fayda var.
DirectX9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #5 RX 580 almasaydınız keşke hocam follofoş olmuştur o kart.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.065 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 6 Mart 2025 #6 Efe Karakaya dedi: Garantisi yok zaten değişmesinde her türlü fayda var. Genişletmek için tıkla... 80 derece normal kabul edilebilir. Problem olmaz. Değerler de iyi bu arada.
Efe Karakaya dedi: Garantisi yok zaten değişmesinde her türlü fayda var. Genişletmek için tıkla... 80 derece normal kabul edilebilir. Problem olmaz. Değerler de iyi bu arada.
TRVengeance39 Centipat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #7 Niye hocam çoğu kişi değerlerin iyi olduğunu söylemiş
DirectX9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #8 TRVengeance39 dedi: Niye hocam çoğu kişi değerlerin iyi olduğunu söylemiş. Genişletmek için tıkla... Ben de miningli kart kullandım, bazen değerler normal olabiliyor ama yorulmuş oluyor kart.
TRVengeance39 dedi: Niye hocam çoğu kişi değerlerin iyi olduğunu söylemiş. Genişletmek için tıkla... Ben de miningli kart kullandım, bazen değerler normal olabiliyor ama yorulmuş oluyor kart.
TRVengeance39 Centipat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #9 DirectX9 dedi: Ben de miningli kart kullandım, bazen değerler normal olabiliyor ama yorulmuş oluyor kart. Genişletmek için tıkla... Hocam yorulmuş olması oyunlarda fazla bir performans kaybı yaşatırmı
DirectX9 dedi: Ben de miningli kart kullandım, bazen değerler normal olabiliyor ama yorulmuş oluyor kart. Genişletmek için tıkla... Hocam yorulmuş olması oyunlarda fazla bir performans kaybı yaşatırmı
DirectX9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #10 TRVengeance39 dedi: Hocam yorulmuş olması oyunlarda fazla bir performans kaybı yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Performansta fazla kayıp olmaz ama Micro stutterlar normalden biraz daha fazla olabilir.
TRVengeance39 dedi: Hocam yorulmuş olması oyunlarda fazla bir performans kaybı yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Performansta fazla kayıp olmaz ama Micro stutterlar normalden biraz daha fazla olabilir.