şu zamanda ekran kartı altın fiyatıyla yarışıyor. Oynadığın oyunlar az çok bellidir testlerini internetten kontrol et eğer istediğin oyunları oynayabileceksen kartı gidip denemeni öneririm eğer denemende de bir sorun yoksa kaçırma al derim. Şubatta ikinci elini 800 liraya aldığım ekran kartının şuan 2. eli 1500 lira
Şu zamanda ekran kartı altın fiyatıyla yarışıyor. Oynadığın oyunlar az çok bellidir testlerini internetten kontrol et eğer istediğin oyunları oynayabileceksen kartı gidip denemeni öneririm eğer denemende de bir sorun yoksa kaçırma al derim. Şubatta ikinci elini 800 liraya aldığım ekran kartının şu an 2. eli 1500 lira.
Dediğin gibi videoları testleri vs izledim RDR2 Cyberpunk gibi oyunları oynamıyorum ancak şehirler farklı olduğu için deneme imkanım yok sistemin diğer parçaları da kargoda suanda ne yapsam bilemedim.
Hocam occt yerine msi kombustor ile 30 40dk çalıştırsın sizede bu arada mik kapayıp whatsapp'dan görüntülü göstersin sorun olmazsa alırsınız. Kombustor, belleği gpu'yu tam yükte kullanarak test ediyor..