2. el ekran kartının sağlam olduğu nasıl anlaşılır?

Yer
Miami, FL
Merhaba 2. el kart alacağım ama nasıl sağlam olup olmadığını veya fiyatının uygun olup olmadığı konusunda fikirlere ihtiyacım var.

Zotac GTX 950 2 GB 128Bit
2 yıl kullanılmış 650TL.

FurMark 1080p 45 50FPS 68 derece maks.

Son düzenleyen: Moderatör:
650 lira uygun değil bence. RX460 ve GTX1050 bulmaya bak. OCCT testi yaptırabilirsin.

şu zamanda ekran kartı altın fiyatıyla yarışıyor. Oynadığın oyunlar az çok bellidir testlerini internetten kontrol et eğer istediğin oyunları oynayabileceksen kartı gidip denemeni öneririm eğer denemende de bir sorun yoksa kaçırma al derim. Şubatta ikinci elini 800 liraya aldığım ekran kartının şuan 2. eli 1500 lira

Dediğin gibi videoları testleri vs izledim RDR2 Cyberpunk gibi oyunları oynamıyorum ancak şehirler farklı olduğu için deneme imkanım yok sistemin diğer parçaları da kargoda suanda ne yapsam bilemedim.

Hocam occt yerine msi kombustor ile 30 40dk çalıştırsın sizede bu arada mik kapayıp whatsapp'dan görüntülü göstersin sorun olmazsa alırsınız. Kombustor, belleği gpu'yu tam yükte kullanarak test ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…