Dostlar selam, yoğun yazılımla uğraşıyorum. GPU gücüne hiç ihtiyacım yok desem yeri. Şöyle 3-5 bin liralık bir bütçeye güzel mini PC ihtiyacım var. NUC, Mac Mini gibi ürünler sıkıntımı çözer gibi. Geriye kalan her şeyi harici olarak bağlayabilirim. Ağırlıklı kullanacağım yazılımları aşağıda belirtmek istiyorum.
VS Code
Anaconda
Visual Studio
PyCharm
FileZilla
Eclipse
Sublime
Jupyter Notebook
Çok muhtemelen VM'de kuracağım. Linux kullanma ihtiyacım olabilir.
Ayrıca çalışırken çok fazla sekme açık kalabiliyor, sisteme biraz yüklendiğim oluyor yani. Örnek bazı projelerde çalışırken 30 sekmeye kadar çıktığım olabiliyor. Son olarak GPU gücüne ihtiyacım yok dedim ama RimWorld falan da ara sıra kafa dağıtmak için oynuyorum.
@Shahdee
Hocam etiket için kusura bakmayın. Yardımcı olur musunuz?
Sıfır Intel NUC 12 Pro Kit NUC12WSK13 Fiyat: 10 Bin Türk Lirası Yurt dışından hediye olarak geldi benim hiçbir işime yaramadığı ve hiç kullanmadığım için satmak istiyorum, sadece kutusunu açıp içine baktım.
www.technopat.net
Birde bu uyumluluk durumunu nasıl kontrol edebilirim acaba?
Sıfır Intel NUC 12 Pro Kit NUC12WSK13 Fiyat: 10 Bin Türk Lirası Yurt dışından hediye olarak geldi benim hiçbir işime yaramadığı ve hiç kullanmadığım için satmak istiyorum, sadece kutusunu açıp içine baktım.
www.technopat.net
www.technopat.net
Hocam çıldırmış durumdayım bir yandan da ara sıra oynadığım oyunlar için vs hafif bi GPU performansı iyi olur diyorum. Ara sıra kız arkadaşımla Stardew Valley falan oynuyoruz. Baktığımda 2.el 4 bine NUC7İ3BNK buldum. Sizce bunu alsam beni üzer mi?
Sanırım bu ürünü alacak bütçem çıkmayacak. Açıkçası 2.el aldığıma değsin istiyorum en azından fiyattan kazanıyım. 2.el fiyatlarına bakıyorum,sıfırlarına çok yakın ama yurtdışından gelmiyor bu meret.
Hocam çıldırmış durumdayım bir yandan da ara sıra oynadığım oyunlar için vs hafif bi GPU performansı iyi olur diyorum. Ara sıra kız arkadaşımla Stardew Valley falan oynuyoruz. Baktığımda 2.el 4 bine NUC7İ3BNK buldum. Sizce bunu alsam beni üzer mi?
Sanırım bu ürünü alacak bütçem çıkmayacak. Açıkçası 2.el aldığıma değsin istiyorum en azından fiyattan kazanıyım. 2.el fiyatlarına bakıyorum,sıfırlarına çok yakın ama yurtdışından gelmiyor bu meret.
Merhaba. Baktığınız NUC 12 Pro' yu almayı düşünmüyorsanız ben almak istiyorum. Fakat yeni üye olduğum için satıcıya yazamıyorum. Mümkünse NUC12 Pro satıcısı ile nasıl iletişim kurabilirim, yardımcı olur musunuz.