2. el EVGA GTX 1060 6 GB alınır mı?

MORTEUX

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Başlıktaki ekran kartını almak istiyorum. Size sorum, hangi testlerle test etmeliyim kartı. Ben FurMark ve CPU-Z ile test etmek istiyorum, yeterli midir? Bir de kendisi bana uzak olduğu için büyük ihtimalle görüntülü arayıp testleri yaptıracağım. Dediğine göre termal macunu MX-6 ile değiştirilmiş, ekran kartının fotolarını da atacağım, fiyata gelmiş olursak Azerbaycan'da yaşadığıma göre bence fiyatı iyi tabii Türkiye'yi bilemem, fiyatı 2900TL. Cevaplarınızı bekliyor olacağım:).

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-08-11-05-54-742_org.tapaz.android.jpg
    Screenshot_2023-08-08-11-05-54-742_org.tapaz.android.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2023-08-08-11-05-51-271_org.tapaz.android.jpg
    Screenshot_2023-08-08-11-05-51-271_org.tapaz.android.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 48
Selam arkadaşlar. Başlıktaki ekran kartını almak istiyorum. Size sorum, hangi testlerle test etmeliyim kartı. Ben FurMark ve CPU-Z ile test etmek istiyorum, yeterli midir? Bir de kendisi bana uzak olduğu için büyük ihtimalle görüntülü arayıp testleri yaptıracağım. Dediğine göre termal macunu MX-6 ile değiştirilmiş, ekran kartının fotolarını da atacağım, fiyata gelmiş olursak Azerbaycan'da yaşadığıma göre bence fiyatı iyi tabii Türkiye'yi bilemem, fiyatı 2900TL. Cevaplarınızı bekliyor olacağım:).

Alınabilir. FurMark sonuçları önemli onu alsanız yeter.

80 - 100 FPS gibi değerler verir 1080P'de.
Isısı 70-90 arası ama 90'a çıkması zor.
FurMark testini yaptırdım. sonuçlar, stabil 83 FPS, sıcaklık maksimum 78 derece, fanlar yüzde 41 çalışıyordu. Bu gün elime ulaştı, PC tam hazır olmadığından Anakart ve Psu alınmadığından. Deneyemiyorum. Ancak gösterilen sonuçlar bana cazip geldi, ne diyelim hayırlısı :)
Ekran kartı temiz duruyor sizce bu sonuçlara rağmen mining falan yapılmışmı dır? Teşekkürler.

FurMark testini yaptırdım. Sonuçlar, stabil 83 FPS, sıcaklık maksimum 78 derece, fanlar yüzde 41 çalışıyordu. Bugün elime ulaştı, PC tam hazır olmadığından anakart ve PSU alınmadığından. Deneyemiyorum. Ancak gösterilen sonuçlar bana cazip geldi, ne diyelim hayırlısı :)
Ekran kartı temiz duruyor sizce bu sonuçlara rağmen mining falan yapılmışmı dır? Teşekkürler.

Mining yapildigini sanmıyorum hayırlı olsun sonuçlar iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı