EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra Gaming bunu alıyorum, kutu, fatura ve garantisi var. FurMark testi de bu. Herhangi bir sıkıntısı var mı? Anlayanlar yazabilir mi?
Dosya Ekleri
WhatsApp Görsel 2023-12-05 saat 21.34.53_6a719517.jpg
EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra Gaming bunu alıyorum, kutu, fatura ve garantisi var. FurMark testi de bu. Herhangi bir sıkıntısı var mı? Anlayanlar yazabilir mi?
@TimurCan07@Jesus Wicked@picl zhmey
Hocam 11 bin tl fiyata anlaştık. Sizin yazdıklarınızı arkadaşa söylediğimde ise bana şu cümleleri söyledi.
"Şimdi bu kart 3080 ti ve çok wat çeker 75 derece bu karta göre gayet normal hiç acilmamis bakım yapılmamış hali ile gayet stabil durumda. Zaten 3080ti ler 75 80 civarı çalışıyor bu ftw 3 ultra serisi. Güçlü bir seri yani isilari yüksek deil normal bakım gotmus bir kart deil sonuçta. Açılmış bakım görmüş ona rağmen yüksek ısılarda çalışan bir kart olsa evet haklı dedim" bunları söyledi . 2021 haziranda alınmış bu ürün. Sizce alınır mı?