2. el FSP 500W PSU alınır mı?

İyi bir güç kaynağı değil ancak hiçbir şey yoksa mecburi olarak alınabilir.

Şu ürüne bakabilirsin.

Linkteki PSU alınır mı?
İkinci el PSU alma sahibinden de aldım bir kere herif video bile koymuş güvendik aldık PSU 1 ay sorunsuz çalıştı ikinci ay gümledi içini bir açtım onarılmış olduğunu gördüm.

İkinci el PSU alma sahibinden de aldım bir kere herif video bile koymuş güvendik aldık PSU 1 ay sorunsuz çalıştı ikinci ay gümledi içini bir açtım onarılmış olduğunu gördüm.
Bir kişi yaptı diye genelleme yapmaya gerek yok.

+80 TL verip Aerocool AE VXP500 Plus 500W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
sağlam kaliteli bir psudur uzun süredir kullanıyorum.
Bir kişi yaptı diye genelleme yapmaya gerek yok.

Genelliyorum. İkinci el PSU almak risktir. Alacağın PSU'nun hangi şartlar altında çalıştığını bilemezsin o yüzden özellikle bilgisayar bileşenlerin de ikinci elde PSU'dan uzak duracaksın.

Genelliyorum. İkinci el PSU almak risktir. Alacağın PSU'nun hangi şartlar altında çalıştığını bilemezsin o yüzden özellikle bilgisayar bileşenlerin de ikinci elde PSU'dan uzak duracaksın.
Hiçbir parçanın nasıl şartlar altında kullanıldığını bilemezsin. O zaman ben de hiçbir parça alınmaz diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı