ztKK99 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 914 Makaleler 2 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #11 serkan umut dedi: sadece anakart Genişletmek için tıkla... Sizin teklifiniz neydi?
S serkan umut Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #12 500 zaten 500e var ama get deği ben başka almayı düşünüyodum sizede uyarsa neden satıyosunuz memnun değilmisiniz
500 zaten 500e var ama get deği ben başka almayı düşünüyodum sizede uyarsa neden satıyosunuz memnun değilmisiniz
ztKK99 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 914 Makaleler 2 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #13 serkan umut dedi: 500 zaten 500e var ama get deği ben başka almayı düşünüyodum sizede uyarsa neden satıyosunuz memnun değilmisiniz Genişletmek için tıkla... Yükseltmek için satıyorum.
serkan umut dedi: 500 zaten 500e var ama get deği ben başka almayı düşünüyodum sizede uyarsa neden satıyosunuz memnun değilmisiniz Genişletmek için tıkla... Yükseltmek için satıyorum.
S serkan umut Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #14 ztKK99 dedi: Yükseltmek için Genişletmek için tıkla... fiyata olur derseniz sadece anakarta alalım serkan umut dedi: fiyata olur derseniz sadece anakarta alalım Genişletmek için tıkla... komuşun cocuğu için diziyorum bende eba falan rahat uzun zaman götürsün düye ama 1000 cok ucuk rakam
ztKK99 dedi: Yükseltmek için Genişletmek için tıkla... fiyata olur derseniz sadece anakarta alalım serkan umut dedi: fiyata olur derseniz sadece anakarta alalım Genişletmek için tıkla... komuşun cocuğu için diziyorum bende eba falan rahat uzun zaman götürsün düye ama 1000 cok ucuk rakam
ztKK99 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 914 Makaleler 2 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #15 serkan umut dedi: fiyata olur derseniz sadece anakarta alalım komuşun cocuğu için diziyorum bende eba falan rahat uzun zaman götürsün düye ama 1000 cok ucuk rakam Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben 3'ü sandım, anakart için 500'e tamamım yani, anlaşırız.
serkan umut dedi: fiyata olur derseniz sadece anakarta alalım komuşun cocuğu için diziyorum bende eba falan rahat uzun zaman götürsün düye ama 1000 cok ucuk rakam Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben 3'ü sandım, anakart için 500'e tamamım yani, anlaşırız.
S serkan umut Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #16 tamam usta ben biraz bakıyım dönerim benim bi arkadaşda topluyor belki oda alabilir ben almazsam ben onun kadar anlamıyorum serkan umut dedi: tamam usta ben biraz bakıyım dönerim benim bi arkadaşda topluyor belki oda alabilir ben almazsam ben onun kadar anlamıyorum Genişletmek için tıkla... kutu varmı
tamam usta ben biraz bakıyım dönerim benim bi arkadaşda topluyor belki oda alabilir ben almazsam ben onun kadar anlamıyorum serkan umut dedi: tamam usta ben biraz bakıyım dönerim benim bi arkadaşda topluyor belki oda alabilir ben almazsam ben onun kadar anlamıyorum Genişletmek için tıkla... kutu varmı
ztKK99 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 914 Makaleler 2 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #17 serkan umut dedi: tamam usta ben biraz bakıyım dönerim benim bi arkadaşda topluyor belki oda alabilir ben almazsam ben onun kadar anlamıyorum kutu varmı Genişletmek için tıkla... Kutusu yok. Eğer o arkadaşınız almak isterse Gmail adresimi yazdım zaten oradan mesajlaşırız.
serkan umut dedi: tamam usta ben biraz bakıyım dönerim benim bi arkadaşda topluyor belki oda alabilir ben almazsam ben onun kadar anlamıyorum kutu varmı Genişletmek için tıkla... Kutusu yok. Eğer o arkadaşınız almak isterse Gmail adresimi yazdım zaten oradan mesajlaşırız.
S serkan umut Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #18 ztKK99 dedi: Kutusu yok. Eğer o arkadaşınız almak isterse Gmail adresimi yazdım zaten oradan mesajlaşırız. Genişletmek için tıkla... nerede mail
ztKK99 dedi: Kutusu yok. Eğer o arkadaşınız almak isterse Gmail adresimi yazdım zaten oradan mesajlaşırız. Genişletmek için tıkla... nerede mail
ztKK99 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 914 Makaleler 2 Çözümler 3 1 Mayıs 2021 #19 serkan umut dedi: nerede mail Genişletmek için tıkla... abdusselamkazan06@gmail.com .