Blade77 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Merhaba ben 2. el G PRO X superlight aldım çakma olabilir mi G HUB da tanıyor her şey tamam ama ürünü kaydetmeye çalışınca eşleşen seri numara yok diyor neden çakma mı ürünüm?
Merhaba ben 2. el G PRO X superlight aldım çakma olabilir mi G HUB da tanıyor her şey tamam ama ürünü kaydetmeye çalışınca eşleşen seri numara yok diyor neden çakma mı ürünüm?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 9 Nisan 2023 #2 Ürünü eski kullanıcı daha önce kaydetmiş ise bu yüzden olabilir.
Blade77 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 erme dedi: Ürünü eski kullanıcı daha önce kaydetmiş ise bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Eşleşen numara yok diyor ama zaten kayıtlı demez miydi?
erme dedi: Ürünü eski kullanıcı daha önce kaydetmiş ise bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Eşleşen numara yok diyor ama zaten kayıtlı demez miydi?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 9 Nisan 2023 #4 Blade77 dedi: Eşleşen numara yok diyor ama zaten kayıtlı demez miydi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim. Ama çakma olsa G HUB tanımazdı, bunda eminim. Zaten çakmasına hiç rastlamadım.
Blade77 dedi: Eşleşen numara yok diyor ama zaten kayıtlı demez miydi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim. Ama çakma olsa G HUB tanımazdı, bunda eminim. Zaten çakmasına hiç rastlamadım.