M Mustafa Söylemez Hectopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben g27 direksiyon seti alacaktım.fakat malum 1000 tl fiyatı var.Ben de onun yerine 2. El 400-500 tl arası almayı düşünüyorum.Fakat güvenemiyorum da 2. ele.Sizce 2. el alırsam bir problem çıkar mı?
Merhaba arkadaşlar ben g27 direksiyon seti alacaktım.fakat malum 1000 tl fiyatı var.Ben de onun yerine 2. El 400-500 tl arası almayı düşünüyorum.Fakat güvenemiyorum da 2. ele.Sizce 2. el alırsam bir problem çıkar mı?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 28 Ekim 2014 #2 Senden öncekinin nasıl kullandığına bağlı o birazda Ama temiz kullanılmış malının kıymetini bilen birinden alınmaz mı? Alınır tabi ki.
Senden öncekinin nasıl kullandığına bağlı o birazda Ama temiz kullanılmış malının kıymetini bilen birinden alınmaz mı? Alınır tabi ki.
S serkan_emp Kilopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 137 29 Ekim 2014 #3 Aslında en çok direksiyon simidine zarar gelebilir. Onda da sorun yoksa bence alınır. İç parçalarına zarar geleceğini sanmıyorum. Oto aksesuarcıdan aldığınız gerçek direksiyonu bile bir adaptör yardımıyla takabiliyorsunuz.
Aslında en çok direksiyon simidine zarar gelebilir. Onda da sorun yoksa bence alınır. İç parçalarına zarar geleceğini sanmıyorum. Oto aksesuarcıdan aldığınız gerçek direksiyonu bile bir adaptör yardımıyla takabiliyorsunuz.