r2zgar Femtopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #1 3 4 aydır kenarda yatıyordu. Bugün kurayım dedim fakat Logitech G HUB görmüyor. İlk aldığımda da görmüyordu. Satıcı da yapamadı ama direksiyon çalışıyordu. Ben de sonra yaparım diye aylardır kenarda tutuyordum ama bir türlü beceremedim.
3 4 aydır kenarda yatıyordu. Bugün kurayım dedim fakat Logitech G HUB görmüyor. İlk aldığımda da görmüyordu. Satıcı da yapamadı ama direksiyon çalışıyordu. Ben de sonra yaparım diye aylardır kenarda tutuyordum ama bir türlü beceremedim.
AdvocateD Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #2 Güncel G HUB G27 ile çalışmıyor diye biliyorum. Çok eski sürümleri çalışıyordu sanırım. Buradaki G Hub'ı bir deneyin. Downloads - G27 Racing Wheel support.logi.com Artı 0 Eksi
Güncel G HUB G27 ile çalışmıyor diye biliyorum. Çok eski sürümleri çalışıyordu sanırım. Buradaki G Hub'ı bir deneyin. Downloads - G27 Racing Wheel support.logi.com
KS KS r2zgar Femtopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #3 AdvocateD dedi: Güncel G HUB G27 ile çalışmıyor diye biliyorum. Çok eski sürümleri çalışıyordu sanırım. Buradaki G Hub'ı bir deneyin. Downloads - G27 Racing Wheel support.logi.com Genişletmek için tıkla... Bunuda denedim fakat olmuyor Artı 0 Eksi
AdvocateD dedi: Güncel G HUB G27 ile çalışmıyor diye biliyorum. Çok eski sürümleri çalışıyordu sanırım. Buradaki G Hub'ı bir deneyin. Downloads - G27 Racing Wheel support.logi.com Genişletmek için tıkla... Bunuda denedim fakat olmuyor