2. el G29 almaya değer mi?

Slmbneymen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White
İşlemci : Intel i7-14700K
Anakart : MSI Pro Z790-A Max
Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16)
Depolama : Kingston 2TB M2 ssd
Kasa : NZXT H9 Elite
Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE
Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360
Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF
Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE
Kulaklık : SteelSeries Arctis 9
Klavye : Asus ROG Strix Scope II
Mouse : Glorious Model O Wireless White
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Selam, 6500 TL'ye G29 + vites buldum. Almaya değer mi? Kutu var, fatura ve garanti yok. Gideceğim deneyeceğim ve öyle alacağım. Alırken dikkat etmem gereken şeyler nedir? ETS 2'de denemeyi düşünüyorum. Üstteki maçı bölge daha soyulmamış, pazarlık ile 6000 yapabilirim belki. Tavsiyelerinizi bekliyorum, nelere dikkat etmeliyim almaya gittiğimde?

Selam, 6500 TL'ye G29 + vites buldum. Almaya değer mi? Kutu var, fatura ve garanti yok. Gideceğim deneyeceğim ve öyle alacağım. Alırken dikkat etmem gereken şeyler nedir? ETS 2'de denemeyi düşünüyorum. Üstteki maçı bölge daha soyulmamış, pazarlık ile 6000 yapabilirim belki. Tavsiyelerinizi bekliyorum, nelere dikkat etmeliyim almaya gittiğimde?

Şansınız varsa T150 RS Pro veya TMX Pro bakmanızı öneririm. G29'un yazılımı biraz sıkıntılı.

Şansınız varsa T150 veya tmx Pro bakmanızı öneririm. G29'un yazılımı biraz sıkıntılı.

Katılıyorum yazılım konusunda sıkıntılı cihaz, alacaksanız sıfır almayın derim heveslik oluyor genellikle.

Hocam hepimiz eşşek kadar adam olduk çok affedersiniz. Birkaç yıla araba kullanmaya başlayacağız, başlayanlar var bile. Böyle işler bana bu yaşta biraz mantıksız geliyor, son karar tabii ki de sizin.

Forcefeedback en önemli konu. Ona dikkat edin.

Glocalzone adlı uygulamadan ucuza T150 bulabilirsiniz hocam.

Direksiyon simidinin üzerinde alyan izleri var mı dikkat et , alyan izi direksiyonun açıldığını gösterir. Üstteki arkadaşın dediği gibi Thrustmaster bulursanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı