2. el G402 alınır mı?

Daha fazla  
Fotoğrafları ekliyorum sizce durumu nasıl ?250TL'ye anlaştık. Buluşunca ekstra nelere dikkat edeyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-05-20-09-58-12-213_com.whatsapp.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2021-05-20-09-58-13-814_com.whatsapp.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2021-05-20-09-58-19-677_com.whatsapp.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2021-05-20-09-58-21-169_com.whatsapp.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2021-05-20-09-58-24-134_com.whatsapp.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2021-05-20-09-58-27-657_com.whatsapp.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu alırım o paraya açıkçası.

Bence ürün dede oldu artık. 2014 çıkışlı yanlış hatırlamıyorsam.

Alabilirsiniz. Bir oyuna girip test etseniz ürünü, takılmaların veya aksamaların olup olmadığına, tuşların çalışır durumda olup yazılımı ile kontrol edilip edilmediğine bakın.

Ben halen iş gördüğünü düşünüyorum hocam. Alacağım arkadaş 5 ay kullanmış sadece garantisi falan da devam ediyor. Oyun oynama fikri güzel deneyeyim bir el apexte en azından. Dıştan bakınca bir sorunu var mı skatez vs. ?

Dıştan bir sorun görmedim ama benim size önerim Corepad Skatez Logitech G402 Hyperion Fury bu linkte olan teflon Skatez'lerden alıp değiştirmeniz olur.

Boyalı Skatez'ler berbat değil ancak teflon her zaman daha iyidir.

O kadar profesyonel bir insan değilim ancak makul bir fiyat. Yurt dışına çıkışımda alabilir miyim? (İspanya Portekiz)

Profesyonellik değil bu sadece mouse pad üzerinde daha rahat biz şekilde kaymasını sağlıyor boyalıya göre.

Yurt dışına çıkışta tabii ki alabilirsiniz.

Ürünün eski olmasıyla ne alakası var gayet güzel bir mouse bu ekran kartı veya işlemci değil hala tercih edilen bir mouse hem bu delikli mouselar yeni çıktığı için mi öneriyorsun?

Ürünün eski olmasıyla ne alakası var gayet güzel bir mouse bu ekran kartı veya işlemci değil hala tercih edilen bir mouse hem bu delikli mouselar yeni çıktığı için mi öneriyorsun?
Ben zaten ağır oturaklı bir mouse istiyorum delikliler bana gelmiyor çok.
Dış kozmetiğinde bir problem görüyor musunuz hocam sizce almaya engel olan bir şey var mı?

Sabır!

Eski ürün almam arkadaş ben ne kadar gideri olsa da. Kötü diyen oldu mu? Zaten alınır dedim farkındaysan.

Deliklilerin yeni çıkması ile ne alakası var? Ürünün sitesine girip özelliklerine bakmadan konuşuyorsun burada. Piyasada bulunan en iyi sensörlerden biri bulunuyor, yanında yedekleri olan teflon Skatez'leri çıkıyor, paracord kablosu var esnek örgü diyelim, üst kapağını kapayabiliyorsun, hafiflik ön plana çıkıyor rekabetçi oyunlarda. Her an diğer tarafa sürüklemek gerekebilir ağır olduğunda aksamalar yaşanabilir.

250₺'ye gayet üst düzey özellikler sunan bir ürün ve sıfır ürün. Kullanılmış çevre birimi hiçbir zaman önermem ben.

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-reactor-optical-16000-dpi-oyuncu-mouse-7zf19aa-p-HBV00000R92L9 böyle bir ürün de var. Kailh optik Switch'leri var, gayet sağlam ve oturaklı bir ürün. Fiyatının üzerinde özellikler sunuyor.

Gelip sırf yazmak için yazmayın arkadaş.

G402'nin sensör özelliklerini sana söyleyeyim bir de yukarıda olan LIGHT2-200 ve Omen reactor ürünlerini söyleyeyim size. İnanmazsanız gidin bakın özelliklerine.

G402;
500IPS.
16g ivme.
400DPI.

LIGHT2-200 ve Omen reactor.
400IPS.
50G ivme.
16000 DPI.

IPS değeri önemli olduğu kadar ivme değeri rekabetçi oyunlar için önemlidir. Burada benim önerdiğim ürünler özellikleri itibari ile daha iyi. Omen'de bulunan 0.2ms hız sunan optik Switch'leri saymıyorum.

Hadi şimdi de şöyle G402 iyi diye.

Son düzenleme:
OMEN çok iyi duruyor ancak elime oturacağını sanmıyorum. Uzun zaman Deathadder kullandım artık serçe parmağım rahatlık istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…