2. el G920 alırken neye dikkat edilmeli?

TheWolf0801

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben 2.el bir G920 buldum shifteri ile birlikte 6800 TL. Sizce fiyati nasıl? Bir de başlıkta da yazdığım gibi alırken neye dikkat etmeliyim?

Hocam belki bilindik şeyler olabilir ama kablo bağlantılarına kablolarında hasar var mı cihazın tuşlarında, basma dokunma hissiyatları vs ufak bir test yeterli olur. fiyatı sıfırına göre çokça uygun.

Hocam belki bilindik şeyler olabilir ama kablo bağlantılarına kablolarında hasar var mı cihazın tuşlarında, basma dokunma hissiyatları vs ufak bir test yeterli olur. Fiyatı sıfırına göre çokça uygun.

Bilindikde olsa yine de söyleyin hocam. Hiç kablolara bakmayı düşünmüyordum. Başka bir önerinizde var mı?

Bilindikde olsa yine de söyleyin hocam. Hiç kablolara bakmayı düşünmüyordum. Başka bir önerinizde var mı?
Yok ama pedalların basışına vs de bakınız böyle boşa basıyormuş gibi değil biraz tok olması gerekiyor bu direksiyon içinde geçerli yavaş yavaş haraketlerle sağa sola ufak hızlı ivmelerle dene. ufak bir test işte sağına soluna bak hocam

Tamamdır yardımınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…