2. el Gainward RTX 2060 Super 8 GB 256 bit alınır mı?

Muhammmet47

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı mining için alınmış piyasa bittiği için sadece 2 ay mining için kullanılmış fiyatı 5.500 temiz sorunsuz test yapıp alınabileceği söyleniliyor.

@EmirSrky kart yorulmaz. İnsan mi bu da yorulsun? İki ay mining hiçbir şey değil. Temiz şartlarda yapıldı ise miningli bir kart da alınabilir.

@EmirSrky kart yorulmaz. İnsan mi bu da yorulsun? İki ay mining hiçbir şey değil. Temiz şartlarda yapıldı ise miningli bir kart da alınabilir.
temiz şartlarda yapıldığı ne aşikar? Belki full mining e bıraktı kartı ve ekran kartı yorulur bu işlerle eskisi gibi performans veremez

temiz şartlarda yapıldığı ne aşikar? Belki full mining e bıraktı kartı ve ekran kartı yorulur bu işlerle eskisi gibi performans veremez
Yok öyle bir şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Temiz şartlarda yapıldığı ne aşikar? Belki Full mining e bıraktı kartı ve ekran kartı yorulur bu işlerle eskisi gibi performans veremez

2 ay temiz şartlarda yapılmasa bile bir etkisi olmaz. 2 ay az bir süre. Fiyatı çok fazla. 6-6.5K civarına 2070 Super bulunuyor. 5500 RX 6600XT var.

şimdi şöyle uzun yıllardır pc hayali kuran biriydim ken kendime maddi durumum yettiğince yavaş yavaş pc toplamaya çalışıyorum evet pc m var fakat baya bi düşük kaldı oyüzden ufak ufak geliştime yapıyorum yeni anakart aldım daha takmadım ram yükselttim 16 ya maaşı bekliyorum bu ekran kartını almak için bende gt 1030 var yordu beni işlemcide alıcam fakat maddi durumdan dolayı direk yapamıyorum ailemden yardım istiyen biri değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…