2. el Galaxy Watch alınır mı?

UmutCCAN

Hectopat
Merhaba dolaptan 1500-1900TL arası Samsung Galaxy Watch 3 veya Watch 4 alınır mı? Farklı alternatif bilgileri veyahut tavsiye verir misiniz teşekkürler.

Kendi kararına bağlı ama bazıları çakma olarak satışa sunabiliyor, ve 2.el almayın kullanımı hemen bitiyor yani hemen bozuluyor.

Kendi kararına bağlı ama bazıları çakma olarak satışa sunabiliyor, ve 2.el almayın kullanımı hemen bitiyor yani hemen bozuluyor.
Şey dolap üzerinden baktım garantili ve kutulu deniyor

Bunun yerine amazfit gts veya mi band 7 önerirmisiniz

Watch 4 aldım kullanıyorum harika. 2. El temiz garantili alabilirsin

fiyatını mükemmle almışssınız herhangi bir darbesi çiziği varmı cihazın nereden aldınız
Sahibinden sitesinden aldım. Hediye gelmiş satan kişiye. Kullanmıyorum dedi. Çok temizdi. Sadece ben orijinal beyaz kayışın rengini beğenmedim siyah replika aldım

Sahibinden sitesinden aldım. Hediye gelmiş satan kişiye. Kullanmıyorum dedi. Çok temizdi. Sadece ben orijinal beyaz kayışın rengini beğenmedim siyah replika aldım
sahibinden de kargo ile mi aldınız yoksa yüz yüze mi bende düşünüyorum lakin tereddütlüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…